- Haberi Paylaş
- Facebook'ta Paylaş
- Twitter'da Paylaş
DiniHaberler.com.tr: Diyanet İşleri Başkanlığı, yurtiçinden ve yurtdışından 100’den fazla derginin katılımıyla düzenlenen 7. Uluslararası Dergi Fuarı’na katılacak.
Türkiye Dergiler Birliği (TÜRDEB) tarafından organize edilen ve başta Diyanet İşleri Başkanlığı olmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları (TCDD) ve Başakşehir Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilen fuar, 10 Mayıs’ta dergi meraklılarına kapılarını açacak.
Dünyanın tek dergi fuarı
Türkiye’de eğitim, kültür, sanat, tarih, gençlik, edebiyat, çocuk alanlarında faaliyet gösteren 120 derginin yanı sıra dünyanın 20 ülkesinden 60 derginin katılımıyla düzenlenen fuar, dünyanın tek dergi fuarı olma özelliğini de elinde tutuyor. Ayrıca fuar; söyleşi, imza günü gibi pek çok etkinliğe de ev sahipliği yapacak.
Bu yıl 7.’si düzenleniyor
Bu yıl yedincisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı, katılımcıların ve ziyaretçilerin her geçen yıl artan yoğunluğu dolayısıyla İstanbul’un merkezî noktalarından birinde yer alan ve ulaşımın kolaylıkla gerçekleştirilebildiği Sirkeci Garı’nın tamamına kurulacak fuar alanında yer alacak.
4 dergiyle temsil edilecek
Dini Yayınlar Genel Müdürlüğü Süreli Yayınlar ve Kütüphaneler Daire Başkanlığı’nca çıkarılan Diyanet Aylık Dergi, Diyanet Aile Dergisi, Diyanet Çocuk Dergisi ve Diyanet İlmi Dergi’nin de okuyucularla buluşacağı 7. Uluslararası Dergi Fuarı 10-15 Mayıs tarihlerinde 09.30 – 21.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.






HABERE YORUM YAZIN

-
Diyanet İşleri Başkanı Görmez: Ümmetin çocukları ateşe gidiyor
-
Görmez, Bugün yüreklerimizi birleştireceğimiz gündür
-
Diyanet İşleri Başkanı Görmez\'den Ramazan Bayramı mesajı
-
TDV\'den 560 milyon lira yardım
-
Sapkınların sözde namazına Diyanet\'ten sert tepki!
-
Çocuklara \'Diyanet amca\' koruması
-
İslamiyet'te mala ve servete mahkum olmak reddedilmiştir
-
Mehmet Görmez Yaz Kur\'an Kursları Başlangıcı Etkinliğine Katıldı