Müftülükten ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Müftülükten ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan yardımı
Kayseri İl Müftülüğü ile Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi iş birliğinde hazırlanan yardım kolileri, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldı.

Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi, İl Müftüsü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi Başkanı Prof. Dr. Şahin Güven önderliğinde ramazan ayında ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor.

İhtiyaç sahiplerine dağıtılacak olan “Ramazan Kolileri”nin dağıtımı öncesi konuşan İl Müftüsü Sayın Güven, “Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi olarak her yıl olduğu gibi bu yılda ramazan ayı içerisinde Kayserili ihtiyaç sahibi kardeşlerimize yardımcı olmak için seferberlik başlattık. Öncelikle Koronavirüs’ün dünyayı etkilediği bir zaman diliminde ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın huzur içerisinde ibadetlerini, iftarlarını ve sahurlarını yapabilmeleri için Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi olarak yardım kolileri hazırladık. Ve her birisinin içerisinde ihtiyaç malzemelerinin olmuş olduğu “Çay, Un, Pirinç, Ayçiçek Yağı, Makarna, Bulgur, Mercimek, Nohut, Şeker, Tuz, Çorba, Domates Salçası, Fasulye, Zeytin ve Islak Mendil” kolilerimizden şu an için 1000 adet hazırladık ve bugün itibari ile dağıtımına başlıyoruz. İnşaallah ramazan ayı içerisinde sokağa çıkma yasağının olmadığı günlerde ihtiyaç sahiplerine bu yardımlarımızı ulaştırmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile bizlere yardımlarını ulaştırarak bizler vasıtası ile ihtiyaç sahiplerine ramazan ayında iftar ve sahurlarını daha rahat yapabilmeleri için maddi destek sağlayan bütün hayırseverlerimize teşekkür ediyorum. Ayrıca bu ramazan ayı içerisinde sosyal medya başta olmak üzere tv ve gazetelerden inşallah din hizmetlerini yürütmeye gayret göstereceğiz. Eğer dini içerikli sorularınız olacak olursa müftülüğümüzün alo fetva “190” hattı ile sizlere inşallah ulaşmaya çalışacağız. Ben her bir kardeşime hayırlı ramazanlar, hayırlı iftarlar ve hayırlı sahurlar diliyorum. Yüce Mevla ihtiyaç sahiplerinin ihtiyaçlarını gidermeye gayret gösteren hayır sahiplerinden razı olsun” ifadelerini kullandı.

Yardımların dağıtımı sırasında duygusal anlar yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ise “Kayseri İl Müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Şubesi başta olmak üzere bütün Kayserili hayırseverlere teşekkür ettiler.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Diyanet Haber


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İzmir Müftülüğünden basın açıklamasıÖnceki Haber

İzmir Müftülüğünden basın açıklaması

Din görevlisinden çocuklara 23 Nisan hediyesiSonraki Haber

Din görevlisinden çocuklara 23 Nisan hed...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!