Süleyman Soylu’nun yerine geçecek isim belli oldu! ‘

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Süleyman Soylu’nun yerine geçecek isim belli oldu! ‘
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun istifası sonrası boşalan koltuğa İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'nin vekalet edeceği ileri sürüldü. Sosyal medyada Muhterem İnce'nin ismi Muharrem İnce olarak karıştırıldı.

Sabah gazetesi yazarı Murat Övür, Süleyman Soylu'nun istifası sonrası boşalan İçişleri Bakanlığı koltuğuna, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce'nin vekalet edeceğini ileri sürdü.

Muhterem İnce’nin ismi sosyal medyada Muharrem İnce olarak okununca ortaya ilginç tablo çıktı.

Solak zihniyet ise bu durum karşısında algılarına devam ederek Muharrem İnce ile ilgili paylaşımlar yaptı.

Cuma günü akşam verilen sokağa çıkmanın zamanlaması nedeniyle İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, bazı çevrelerce eleştirilmişti. Konuyla ilgili olarak daha önce Ahmet Hakan'a konuşan Bakan Soylu, "Tüm sorumluluğu üzerime alıyorum." demişti.

Bugün akşam açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu Twitter'dan yaptığı paylaşımda istifa ettiğini duyurdu.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

MUHTEREM İNCE KİMDİR?

Muhterem İnce, 30 Ağustos 1970 tarihinde Çanakkale'de doğdu.

İlk, orta ve lise (İHL) öğrenimini Balıkesir İli’nin Edremit ilçesinde yaptı. 1993 yılında İstanbul üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden mezun oldu. 2000 yılında Kırıkkale Üniversitesi-Sosyal Bilimler Enstitüsü’nde yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Sırasıyla 1994 ile 1997 yılları arasında Edirne Valiliği Kaymakam Adayı, 1997 ile 2000 yılları arasında Kırıkkale-Sulakyurt Kaymakamlığı, 2000 ile 2002 yılları arasında Adıyaman-Samsat Kaymakamlığı, 2002 ile 2005 yılları arasında Erzurum-Narman Kaymakamlığı, 2005 ile 2009 yılları arasında Çanakkale-Eceabat Kaymakamlığı, 2009 ile 2011 yılları arasında İçişleri Bakanlığı Eğitim Dairesi Başkanlığı Şube Müdürlüğü, 2011 ile 2013 yılları arasında Personel Genel Müdürlüğü Daire Başkanlığı, 23 Temmuz 2013 ile 02 Ağustos 2013 tarihleri arasında Personel Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığı, 2013 ile 2016 yılları arasında Personel Genel Müdürlüğü görevlerinde bulunmuştur. 1 Haziran 2016 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Valiler Kararnamesi ile Artvin Valiliği görevine, 7 Eylül 2016 tarih ve 9158 sayılı kararname ile İçişleri Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanmıştır.

07 Ağustos 2018 tarihine kadar Müsteşarlık görevini sürdüren İnce, 8 Ağustos 2018 tarihli ve 30503 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararıyla Bakan Yardımcılığı görevine atanmıştır.

Evli ve iki çocuk babası olan Muhterem İnce İngilizce bilmektedir.

 

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Kaynak:Ajanslar


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Süleyman Soylu'nun istifası sonrası Teröristler harekete geçti!Önceki Haber

Süleyman Soylu'nun istifası sonrası Terö...

O isim Süleyman Soylu'nun istifa mektubunu yırttıSonraki Haber

O isim Süleyman Soylu'nun istifa mektubu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!