A.Raif ÖZTÜRK

A.Raif ÖZTÜRK

Mail: araifozturk@hotmail.com

Zorunlu ‘BEKÂ Mücâdelesi’ ve Zokayı yutan GÂFİLLER.

Nasıl ki bir pusula; metal ve manyetik alandayken, çevresinden etkilenip doğru yönü gösteremiyorsa, AKIL da kökü iç veya dış ŞER mihraklardan beslenen medyadan etkilenip, doğruyu asla bulamaz ve doğru karar veremez.

Bu nedenledir ki şu güzel vatanımıza, yıllardan beri ağız şapırdatarak göz diken dış şer güçlerin güdümündeki medyayı takip edenler, ülkemizin her askerî, siyasî ve ekonomik vs. olarak, her yönden kuşatılmışlığın farkına varamazlar.

Ne gibi?Aynen şu yavaş yavaş haşlanan kurbağa misali gibi.

Yeri gelmişken ve bu çok önemli konunun çok daha iyi anlaşılması için, o “kurbağa misalini” de arz edeyim:

Bilim adamları “Âşina olmak” hakkında, ilginç bir deney yapmışlar.

(Bana göre sadistçe bir deney, fakat neticede bilim adına yapılmış.)

Bir kurbağayı, kaynayan su dolu bir tencereye atmışlar. Kurbağa ânî bir refleksle sıçrayarak, tencereden dışarıya sıçramış ve haşlanmaktan kurtulmuş.

İkinci denemede ise; Yine bir kurbağayı, ılık su dolu bir tencereye koymuşlar.

Altına ateş yakarak, yavaş yavaş ısıtmışlar. Kurbağa; su ısındıkça keyiflenmiş, mayışmış ve rahatlamış. Tencereden dışarı atlamayı, hiç AKIL EDEMEMİŞ.

Neticede de kurbağa, yavaş yavaş HAŞLANARAK can vermiş…

  • İşte bahsi geçen şer odaklı medyadan beslenenlerin durumu da aynen böyledir.

Ülkemize kurulan tuzakları ve zehirleri; yavaş yavaş zerk edildiği için, maalesef fark edememektedirler. Ve o şer odaklardan pompalanan direktifleri, âdetâ mankurtlaştırılmış gibi uygulamaktadırlar.

1923’de, sözde zorunlu olarak 100 yıllığına GASP edilen Musul, Kerkük petrol alanlarını, Batı Trakya’yı, Boğazlar hukûkumuzu vs., 2023’te bizlere iâde etmeyi içlerine sindiremeyen (ABD, İngiltere, Fransa, Almanya, vs.) müttefik şer güçlerin sinsi tuzaklarını değil, artık alenî olan saldırılarını bile fark edemiyorlar. (Aynen Kurbağa örneği gibi.)

Veya bir şekilde nemalanarak, öyle emir alıyorlar.

10 Yaşındaki çocukların bile bildiği; FETÖ, PKK, YPG, YPJ, PYD. Vs. Terör örgütlerini tehlike olarak görmemek, bu şer ittifak güçler tarafından bu terör örgütlerine binlerce TIR ağır silâhların alenen verildiği halde, hatta ülkemize her fırsatta saldırdıkları halde, hâlâ onlarla kol kola ZİLLET İTTİFAKI kurduklarını fark edememek, başka nasıl izah edilebilir ki? 

Bu zillet ittifakı figüranlarından; baştakilerin kıskançlıkları, kinleri veya kuyruk acısı çektikleri kişileri iktidardan düşürme hevesleri, onların gözlerini, gerçekleri görmeye kör etmiş.

Veya nemalandırılarak mankurtlaştırılmış olmalarını, onlara müsamaha ile bakan seçmenin aldatılmış ve kandırılmış olmalarını, şu “haşlanan kurbağa” örneği ile ifade etmek, aslında onlar için bir iltifattır.

Şayet kurbağa örneğindeki gibi değilse, ülkemize kurulan böylesine apaçık bir “zillet ittifakı” tuzağının içinde hareket etmek, tek kelimeyle “İHÂNET” olarak görülmesi gerekir.

Bu zillet ittifakında, rol alan baştaki figüranlara pek hayret etmiyoruz. Çünkü, onlar aldıkları emirleri ve talimatları yerine getiriyorlar.

Oysa esas hayret ettiğimiz kişiler; bu figüranların her türlü yalanlarını, iftiralarını, alenen saldırıya geçtikleri halde terör örgütlerini savunmalarını gördükleri halde, hâlâ onlara destek veren (SP, DP vb.) muhafazakâr minik partilere ve CHP içindeki vatanperver, saf, temiz vatan evlâtlarına hayretler ediyoruz!...

Kâinatın Yüce Yaratıcısı olan Rabbimiz Kur’ân-ı Keriminde; bizlere merhameten “Ey iman edenler, birbirinizle çekişmeyin, bölünmeyin, parçalanmayın. Yoksa gücünüz, kuvvetiniz ve devletiniz düşer. ……..” Buyurmamış mıydı? (Enfâl S., 46. Â.- Prof. Dr. Hasan Tahsin Feyizli meâlinden.)

Şimdi soruyorum: Bahsi geçen o zillet ittifakına meyledenlerin çoğunluğu “Ey iman edenlerden değil mi?

  • Evet, onları da zaman zaman camilerimizde gördüğümüz halde, BU GAFLET NİYE?...

Kurbağa örneğindeki gibi mayışmak, haşlanarak can vereceğini fark edememek niye?...

Haydi, o kurbağada AKIL, VİCDAN, İRÂDE ve FERÂSET yoktu.

  • Sizlere, dünya sınavı için verilmiş olan bu AKIL, Vicdan ve feraset duygularını kullanmamak ve o fitne ve tuzak kazanından bir sıçrayışla kurtulamamak NİYE?...

Eğer bu acıklı gaflet içinde seçimlere girerseniz, tüm ülkemizin mâruz kalacağı felâketlerden, sizler sorumlusunuz ve mutlaka VEBÂL ALTINDASINIZ…

Bu güzel ülkemiz; Akıl ve feraset sahibi kişilerinçoğunluğu nedeniyle, bu tehlikeden de kurtulsa bile, o fitne ve tuzak kazanından çıkamayanlar, yine de VEBÂLDEN ve İlâhi cezalardan kurtulamayacaklar.

Ancak, bu fitne ve tuzakları fark ederek pişman olanlar, tövbe ve istiğfar edenler müstesnadır. Çünkü Allah cc çok Gafûr ve çok Rahîmdir.

O’na cc dönenleri ve sığınanları af etmeyi sever...

NOT: Ortada böylesine çok CİDDİ bir tablo varken, hasbelbeşer birçok kusurları bile olsa, bu şer ittifaka engel olmaya çalışan CUMHUR (Halk) İTTİFAKINA olan küskünlükleri aşamayıp, hiç oy kullanmamak da, o kişiyi VEBÂLDEN asla kurtaramaz.

Bizler de bu ciddi tehlikeleri ve gerçekleri hatırlatmamış olsaydık, bizler de acıklı bir VEBÂL altında kalacaktık… Vesselâm. 

Facebook Yorum

Yorum Yazın