© Dini Haberler 2020

30 Ekim Pazartesi günü okullar tatil

Cumhurbaşkanı Erdoğan, okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerin 1 günlüğüne tatil edildiğini açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yatığı paylaşımla 30 Ekim Pazartesi günü, okulların tatil olduğunu açıkladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından yatığı paylaşımla 30 Ekim Pazartesi günü, okulların tatil olduğunu açıkladı. Erdoğan yaptığı paylaşımda, "Cumhuriyet Bayramımızı Cumhuriyetimizin 100. yılına yaraşır bir coşkuyla kutladık. Bu coşkuyu paylaşan milletime teşekkür ediyorum. Bu vesileyle, 30 Ekim Pazartesi okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve liselerimizin 1 günlüğüne tatil edilmesi kararı aldığımızı bildirmek isterim" ifadelerini kullandı.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

MEB Ortak Sınav tarihleri belli oldu

Millî Eğitim Bakanlığınca ülke genelinde 6 ve 9. sınıflar için yapılacak ortak sınavlara ilişkin konu soru dağılım tabloları yayımlandı.

Bakan Tekin'den müfredat açıklaması! Yeni lise geliyor

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, öğretim programlarında bir değişiklik planladıklarını ve bu kapsamda müfredatı revize edeceklerini söyledi.

YÖK'ten kritik yeni kararı duyurdu!

Yükseköğretim Kurulu (YÖK), vakıf yükseköğretim kurumlarında normal eğitim süresinde mezun olamayarak okulu uzatan öğrencilerden eğitim öğretim ücretinin, yıllık değil sadece tekrar gerektiren ders veya dönem başına alınacağını bildirdi.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Ömer Yahşi oldu.

İzmir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Mücahit Yentür'ün İstanbul İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmasından sonra boşalan koltuğa Ömer Yahşi getirildi.

YÖK'ten son dakika sınav kararı! Üniversitelere gönderildi

Azami öğrenim süresi dolan önlisans ve lisans düzeyindeki tüm yükseköğretim programlarında kayıtlı öğrenciler, hiç almadıkları veya devam şartını sağlamayarak başarısız oldukları dersler için de sınav hakkından yararlanabilecek.

YÖK'ten burslara zam: Lisans desteği 1875 TL'ye çıkarıldı

Son dakika haberi: 100/2000 Doktora Bursu çalışan öğrenciler için 910 TL'den 2500 TL'ye, çalışmayan öğrenciler için ise 3825 TL'den 7500 TL'ye yükseltildi. Lisans Destek Bursu 1000 TL'den 1875 TL'ye çıkarıldı.

TÜM HABERLER