Ankara'da üç emniyet müdürü görevden alındı
GÜNCELAnkara'daki saldırıya ilişkin soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için Ankara İl Emniyet Müdürü, İstihbarat Şube Müdürü ve...
İçişleri Bakanlığı tarafından, Ankara Tren Garı önünde meydana gelen terör saldırısına ilişkin soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için, Ankara İl Emniyet Müdürü, İstihbarat Şube Müdürü ve Güvenlik Şube Müdürü görevlerinden uzaklaştırıldı.
Bakanlığın internet sitesinden yapılan açıklamada, kararın soruşturmayı yürüten başmüfettişlerin teklifi üzerine alındığı ifade edildi.
Söz konusu açıklamada şunlar kaydedildi:
"10 Ekim 2015 tarihinde Ankara Tren Garı önünde meydana gelen menfur terör saldırısını bütün yönleriyle soruşturmakla görevlendirilen mülkiye ve polis başmüfettişlerinin teklifleri doğrultusunda, soruşturmanın sağlıklı yürütülebilmesi için Ankara İl Emniyet Müdürü, İstihbarat Şube Müdürü ve Güvenlik Şube Müdürü görevlerinden uzaklaştırılmıştır.
Ankara İl Emniyet Müdürlüğüne İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ahmet Hakan Arıkan vekâleten görevlendirilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.