© Dini Haberler 2020

BEŞİKTEN MEZARA KADAR

Sinop İl Müftülüğü Hizmet İçi Eğitim Kurslarına aralıksız devam ediyor.

Sinop İl Müftülüğü Hizmet İçi Eğitim Kurslarına aralıksız devam ediyor.

 

Kur’an Kurslarında Yaygın Din Eğitimi kapsamında yürütülen hizmetlerin etkinlik ve verimliliğinin arttırılması ve hizmet kalitesinin yükseltilmesi amacıyla açılan kursa toplam 15 Bayan Kur’an Kursu Öğreticisi katılıyor.

160 saat devam etmesi planlanan kurs, Rehber Öğretici ve aynı zamanda Sinop Merkez Kur’an Kursu Öğreticisi olan Cevdet Aslan tarafından veriliyor. Sinop İl Müftüsü Mustafa Erkan konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, aslında eğitimin beşikten mezara kadar devam etmesi gerektiğini ve bu kapsamda Başkanlık teşkilatında görevli personelin yetiştirilmelerini sağlamak, verimliliğini artırmak ve daha ileriki görevlere hazırlamak amacıyla, İl Müftülüğü olarak periyodik aralıklarla Hizmet İçi Eğitim Kurslarını devam ettireceklerini söyledi.

Kurs sonunda Kur’an Kursu Öğreticilerine, Hizmet İçi Eğitim Katılım Belgesi verileceği öğrenildi. Celal Şenaslan Diyanet Tv-SİNOP

Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 295 ]

İlginizi Çekebilir

İzmir Müftülüğüne Yeni Atama

30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.

30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.

Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi

Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

TÜM HABERLER