Bölgedeki sağlıkçılar: Bize dua edin
GÜNCELŞırnak’ın Cizre ve Silopi ilçelerinde operasyonlar devam ederken bölgede bulunan sağlık çalışanları ise tam kapasite çalışıyor.
Cizre ve Silopi’deki sağlık kurumlarında çalışan sağlık personelinin bakanlık talimatıyla bir haftalık nöbetlerle hastanelerde kaldığı öğrenildi. Bölgedeki gelişmeler hakkında açıklamalarda bulunan Sağlık-Sen Şırnak İl Başkanı Gıyasettin Uçaş, “Dün (önceki gün) Cizre Devlet Hastanesi’ne PKK’lıların attığı 2-3 roket isabet etti. Yaralı veya
can kaybı yok. Sadece hastane zarar görmüş. Sağlıkçılarımız bu zor şartlarda görevlerini yerine getiriyor” diye konuştu.
HEPİMİZ HASTANELERDEYİZ
Cizre Devlet Hastanesi’nde görevli bir sağlık personeli ise tüm zorluklara rağmen çalışmalarını sürdürdüklerini
belirterek, “Bütün arkadaşlarımızla hastanelerdeyiz. Dışarıda ne olup bittiğini tam olarak bilmiyoruz ama şükürler olsun ki durumumuz iyi. Bize lütfen dua edin” ifadelerini kullandı. Kaynak: Gazete Vahdet
İlginizi Çekebilir
BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR
Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.