CAMİLERDE ERDEMLİ NESİLLER İÇİN HUZURLU AİLE
DİYANET HABERKahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün Camilerde Hanımlara yönelik seminerleri büyük ilgi görüyor.
Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün Camilerde Hanımlara yönelik seminerleri büyük ilgi görüyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığı’na bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü, aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmaya Katkı sağlamak amacıyla "Erdemli nesiller için huzurlu aile" semineri gerçekleştiriyor.
Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanlığına bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü ve Kahramanmaraş İl Müftülüğü işbirliğiyle düzenlenen “Erdemli nesiller için huzurlu aile” seminerleri il genelindeki tüm mahalle cami ve kuran kurslarında gerçekleştiriliyor.
Konuya ilişkin bir açıklama yapan Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran, seminerleri aile yapısını güçlendirip huzurlu bir toplum oluşturmak amacıyla başlattıklarını ve tüm mahallelerde düzenleyeceklerini
söyledi. Taşkıran, "Yavrularımızın ömür boyu sahip olacakları inanç ve değerlerin temelleri okul öncesi dönemde aile yuvasında atılıyor. Devletin gücü ve bekası için ailenin sağlam temeller üzerine inşa edilmesi çok önemli. Aile yapısı güçlü bir topluma, bizde düzenlediğimiz seminerlerle katkı sağlamayı amaçladık.” dedi.
Kadınların yoğun ilgi gösterdiği seminerlerde, Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürü Ayşe Taşkıran ve ilgili personel, Kahramanmaraşlı hanımlara mutlu bir aile olabilmek için incinmeden ve incitmeden iletişim kurmanın yollarını anlatıyor. Ayrıca Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü’nün vatandaşlara yönelik ücretsiz Aile Danışmanlığı hizmetinin devam ettiği belirtildi.
Ücretsiz aile danışmanlık hizmeti almak isteyen vatandaşların 0344 241 41 20 nolu telefondan ulaşabilecekleri belirtildi.
Ahmet GÜNEBAKAN
Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 89 ]
İlginizi Çekebilir
Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.
Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi
Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
2026 yılı hac kurası, 5 Kasım Çarşamba günü
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Karaca, “2026 yılı hac kurası 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 10.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu’nda çekilecektir.” dedi.
Yeni İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Emrullah Tuncel göreve başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul İl Müftüsü olarak atanan Doç. Dr. Emrullah Tuncel’e cübbesini giydirerek göreve başlattı.