Diyanet Ramazan ayında işlenecek temayı belirledi
DİYANET HABERDiyanet İşleri Başkanlığı 2016 yılı Ramazan ayı temasını “Gelin Gönüller Yapalım Bu Ramazan ve Her Zaman” olarak belirledi.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: Yazılı ve görsel medyada Ramazan ayı boyunca Diyanet İşleri Başkanlığı teşkilatı liderliğinde tüm kurum, kuruluş ve sivil toplum kuruluşlarınca bu temanın etkin bir şekilde kullanılması çalışması yapılacak.
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez’in katılımıyla 02 Haziran 2016 Perşembe gün saat 14.00’da Başkanlık merkezinde İl Müftülerinin Din Hizmetlerinden sorumlu görevlileriyle bir toplantı yapacağı açıklandı.
PKK ile mücadelenin devam ettiği, güney komşumuz Suriye’den gelen mültecilerinin içinde bulunduğu dram ve siyasetteki sert küfürlü söylemler ile tırmandırılan kutuplaşma ortamında bu temanın seçimi kamuoyunda büyük takdir topladı.
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.