© Dini Haberler 2020

Diyanet imam , Kur'an Kursu Öğreticisi ve Müezzin Alımı Yapacak

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Önümüzdeki günlerde imam hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin-kayyım alım sınavı ilanına çıkıyoruz" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bekir Bozdağ, "Önümüzdeki günlerde imam hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin-kayyım alım sınavı ilanına çıkıyoruz" dedi.

Bekir Bozdağ'ın açıklamaları şöyle;

"TÜRKİYE KAMUOYUNA DUYURMAK İSTİYORUM"

"Önümüzdeki günlerde imam hatip, Kur'an kursu öğreticisi ve müezzin-kayyım alım sınavı ilanına çıkıyoruz. Rakamları şimdilik açıklamıyorum, inşallah bu ayın sonuna doğru açıklayacağız ve boş olan kadroları dolduracak önemli bir adımı atacağımızı buradan bütün Türkiye kamuoyuna duyurmak istiyorum."

"KUR'AN KURSU ÖĞRETİCİLERİNİN SAYISINI DA ARTIRACAĞIZ"

"Bütün illerde il müftü yardımcılarından en az bir tanesi bundan sonra kadın olacaktır. Büyükşehirlerde belki daha fazla ama bütün illerde bir tane de kadın müftü yardımcısı atamasını gerçekleştireceğiz. Kadın vaizlerin sayısını da atıracağız, Kur'an kursu öğreticilerinin sayısını da artıracağız."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER