© Dini Haberler 2020

Genel Müdür Kemal rotayı müftülere çevirdi.

Kasetle gelen CHP Genel Müdürü Kemal Kılıçdaroğlu, referandum öncesinde tutunacak dal arıyor. Daha önce muhtarlara mektup göndereceği açıklanan ve nabız yoklayan Kılıçdaroğlu şimdi de rotayı müftülere çevirdi.

​Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:

 

Türkiye'de 16 Nisan'da gerçekleştirilecek referandum öncesinde liderler propagandalarını sergilemeye başlarken CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'ndan yeni bir hamle geldi.

MÜFTÜLERE MEKTUP YAZACAK

Kılıçdaroğlu, müftülere yazacağı mektupta özellikle camilerde referandum propagandası yapılmamasını rica edecek.

Sosyal medya etkin kullanılarak özellikle üniversite gençliğine ulaşılmaya çalışılacak. Radyo programlarına ağırlık verilecek.

"DEMOKRASİ Mİ, KUZEY KORE Mİ"

Bu arada Kılıçdaroğlu, partililerden vatandaşlara, "Bu bir demokrasi seçimi. Güçlü bir demokrasiyi sürdürecek miyiz, güçlü bir parlamenter rejim mi oluşturacağız yoksa bütün yetkilerin tek kişiye verildiği Kuzey Kore modelini mi tercih edeceğiz?" sorusunu yöneltmelerini istedi. CHP, referandumda Anayasa değişikliğine “hayır” oyu kullanacağı düşünülen sağ partilere de destek sunacak. Özellikle CHP’li belediyelerin bulunduğu il ve ilçelerdeki reklam ve ilan panoları “hayır” görüşünü destekleyen sağ partilerle paylaşılacak. Kaynak: Hürriyet

 

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 
 

 

İlginizi Çekebilir

Tosya'da İmam Hatibe Ölümcül Saldırı, Şüpheli Yakalandı

Kastamonu'da Kan Donduran Olay: Köy İmamı Odunla Saldırıya Uğrayarak Hayatını Kaybetti

Tarsus’ta Acı Olay! Namaza Gelmeyen İmamın Cansız Bedeni Mezarlıkta Bulundu

Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki imam hatip Halil Kısa’dan gelen acı haber, sevenlerini yasa boğdu. İkindi namazında camide bulunmaması üzerine kendisini aramaya başlayan mahalle sakinleri, Kısa’nın cansız bedeniyle mezarlıkta karşılaştı. İlk değerlendirmelere göre talihsiz imamın ağaç kesimi sırasında geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitirdiği düşünülüyor.

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

TÜM HABERLER