Halep yanarken Aleviler\'i de provoke etme peşindeler
GÜNCELDİYANET HABER- Halep yanarken Turkiye\'yi de ateşin içine atmak için çırpınan nifakçılar provokasyonlara start verdi.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Sultangazi Pirsultan Abdal Cemevi Başkanı Zeynel Odabaş'ın önceki gün gözaltına alınmasını bahane eden azılı bir grup 'cemevinde nöbet eylemi'ne başlayarak provokasyonun fitilini ateşlemeye çalışırken, nifak çıkarma derdinde olan bazı mezhepçi yayın organları da olayı abartarak 'Alevi katliamı yapılacak' havasında sundu.
Tahrik ve provokasyonlara gelinmemesi gerektiği yönünde çağrıda bulunan yetkililer, Zeynel Odabaş'ın suçsuz olması halinde serbest kalacağını belirttiler.
Öte yandan; Halep'te İran-Rus-Esed katliamı devam ederken Türkiye'deki Aleviler'i de kışkırtma peşinde olan bazı çevrelerin bulunduğuna dikkat çeken duyarlı vatandaşlar, oyuna gelinmemesi gerektiği konusunda uyarılarda bulunuyorlar.
İşte olayı provoke eden bazı haber siteleri:
İlginizi Çekebilir
BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR
Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.