© Dini Haberler 2020

Iğdırda Bir Kutlu Doğum Programı

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İmam Hatip Lisesi ve Iğdır İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen program vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle icra edildi.

Kutlu Doğum Haftası münasebetiyle İmam Hatip Lisesi ve Iğdır İl Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen program vatandaşların ve öğrencilerin yoğun ilgisiyle icra edildi.

İl Kültür Müdürlüğü konferans salonunda adeta bayram havasında icra edilen programa: İl Müftüsü Cüneyt KULAZ, Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali BEKEHAN, diğer protokol mensupları, İmam Hatip Lisesi öğretmenleri, ortaokul öğrencileri, öğrencilerin aileleri ve çok sayıda vatandaşın katılımıyla gerçekleşti.
Kur’an’ı Kerim tilavetiyle başlayan programda açılış konuşmasını, Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT yaparken İl Müftüsü Cüneyt KULAZ ise günün anlam ve önemine değinen bir konuşma yaptı.
Öğrencilerin hazırlamış oldukları hat çalışması slaytı, tiyatro ve Sinevizyon gösterisi ile devam eden program yine öğrencilerin okumuş oldukları ilahiler, Arapça şiirler, naatlar ve veda hutbesi ile son buldu.
Program sonunda, İl Müftüsü Cüneyt KULAZ¸ Milli Eğitim Müdürü Hakan CIRIT, İmam Hatip Lisesi Müdürü Ali BEKEHAN, öğretmen ve öğrenciler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 52 ]

İlginizi Çekebilir

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.

Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi

Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

2026 yılı hac kurası, 5 Kasım Çarşamba günü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Karaca, “2026 yılı hac kurası 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 10.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu’nda çekilecektir.” dedi.

Yeni İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Emrullah Tuncel göreve başladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul İl Müftüsü olarak atanan Doç. Dr. Emrullah Tuncel’e cübbesini giydirerek göreve başlattı.

TÜM HABERLER