Kayseri\'de Konferans
MÜFTÜLÜKKayseri İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı 26.02.2016 Cuma günü 14.00’da Uluslarası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, 18.30’da Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu’nda “Dünya’nın İslam İlim ve İrfanına olan ihtiyacı” konulu konferans verdi.
“DÜNYA’NIN İSLAM İLİM VE İRFANINA OLAN İHTİYACI” KONULU KONFERANS DÜZENLENDİ
Kayseri İl Müftülüğümüzün organizasyonu ile Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı 26.02.2016 Cuma günü 14.00’da Uluslarası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde, 18.30’da Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu’nda “Dünya’nın İslam İlim ve İrfanına olan ihtiyacı” konulu konferans verdi.
Konferanslara Prof. Dr. Yusuf Ziya Kavakçı, İl Müftümüz Doç. Dr. Şahin Güven, İl Müftü Yardımcıları Galip Koçer, Salih Sezik, Emekli Müftü Emin Haspolat, Uluslararası Mustafa Germirli Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Sıddık Kaya, Türkiye Diyanet Vakfı Kayseri Kız Öğrenci Yurdu Müdürü Ayfer Deniz Ülker, Sivil Toplum Kuruluşları ve Öğrenciler katıldı.
Konferanslarda konuşan Sayın Kavakçı “İslamiyeti anlamak için Kur’an-ı Kerim-i anlamalı ve hayatımıza tatbik etmeliyiz. Dünyanın ve İnsanlığın imanlı annelere, babalara ve gençlere ihtiyacı var. Bunun için kendimizi iyi yetiştirmeliyiz.” dedi.
İlginizi Çekebilir
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.
Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit dualarla ebediyete uğurlandı
Geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde tören düzenlendi.
Celal Ekere Ondokuz Teşekkür Belgesi
Doktor Celal EKER’e Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Teşekkür Belgesi
Kayseri Valisinden Tüm İllere Örnek Davranış
Kayseri Valisi Gökmen çiçek'ten değerler eğitimi ile ilgili örnek bir proje.