Kenya\'lı Jhan Keio Müslüman Oldu
MÜFTÜLÜK6 aydır Kayseri\'de davetli sporcu olarak ikamet eden Jhon Keio kelime-i şahadet getirerek Müslüman oldu. Yine kendisi gibi engelli sporcu arkadaşlarıyla birlikte İl Müftülüğüne gelen ve bundan önce herhangi bir dine mensup olmadığını belirten Keio, Türkiye\'yi çok sevdiğini ve Müslüman arkadaşlarından çok etkilendiğini belirtti.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: DÜNYA ENGELLİLER HAFTASINDA KENYA’LI JHON KEİO MÜSLÜMAN OLDU
6 aydır Kayseri'de davetli sporcu olarak ikamet eden Jhon Keio kelime-i şahadet getirerek Müslüman oldu. Yine kendisi gibi engelli sporcu arkadaşlarıyla birlikte İl Müftülüğüne gelen ve bundan önce herhangi bir dine mensup olmadığını belirten Keio, Türkiye'yi çok sevdiğini ve Müslüman arkadaşlarından çok etkilendiğini belirtti.
Keio, Müslümanlık Hakkı'nda İl Müftüsü Doç. Dr. Şahin Güven tarafından bilgiler aldıktan sonra, İl Müftü Yardımcısı Atıf Akşit tarafından Kur’an tilaveti yapıldı.
Kur’an tilavetinin ardından kelime-i şahadet getirerek Müslüman olan Jhon Keio, Kenan ismini aldı. İhtida belgesini takdim eden İl Müftüsü Güven, Müslüman olan Kenan'a İngilizce Kur'an Meali, İlmihal ve çeşitli kitaplar hediye etti.
İlginizi Çekebilir
Arda Güler Hafızlık Öğrencilerine İmzalı Forma Hediye Etti
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Bolu Mengen'de kendisi için dua eden hafızlık öğrencilerine imzalı forma gönderdi. Öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Giresun’da Hafızlık Eğitimine Bütüncül Yaklaşım
Giresun’da Hafızlık Eğitiminde Akademik Başarı ve Manevi Gelişim Masaya Yatırıldı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.