Kurbanlar Kardeşlik İçin Kesildi
DİYANET HABERDiyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı her yıl yurt içinde ve yurt dışında kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla vekâletle Kurban Kesim organ
Diyanet İşleri Başkanlığı ve Türkiye Diyanet Vakfı her yıl yurt içinde ve yurt dışında kurbanlarını vekâlet yoluyla kestirmek isteyen vatandaşlarımıza yardımcı olmak amacıyla vekâletle Kurban Kesim organizasyonu düzenlenmektedir.
Bu bağlamda; Türkiye Diyanet Vakfı GAZİEMİR şubesince 110 hisse kurbanın vekalet yoluyla kesimi yapılmış, yurtiçi ve yurtdışında ihtiyaç sahiplerine ulaşımı sağlanmış ve bir kısmı da Gaziemir Müftülüğü kardeş şehir Bosna Hersek- Doboy'a gönderilmiştir. (Dinihaberler.com.
tr).
Kaynak [ Okunma Sayısı: 123 ]
İlginizi Çekebilir
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.
30.03.20225 Tarihli Bayram Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30.03.20225 Tarihli ve "RAMAZAN’A VEDA EDERKEN" konulu Bayram hutbesi yayınlandı.
Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanlığının Uluslararası İlahiyat Programı 2025 Yılı başvuruları başladı.
2025 yılı fitre miktarı belli oldu
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu, 2025 yılı Ramazan ayından 2026 yılı Ramazan ayına kadar olan süre için fitre miktarını 180 TL olarak belirledi.
03.01.20224 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 03 Ocak 2024 tarihli ve "MÜMİNİN HAYATINDA UMUTSUZLUĞA YER YOKTUR" konulu cuma hutbesi yayınlandı.
Umre Ödüllü 'Gençlik Bilgi Yarışması' başvuruları başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, umre ödüllü "Gençlik Bilgi Yarışması" başvurularının başladığını duyurdu.