© Dini Haberler 2020

Mekke Belediye Başkanı El Barr, Diyanet Mekke Hastanesini ziyaret etti…

Mekke Belediye Başkanı Usame Fadl El Barr, Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Hastanesini ziyaret etti.

Mekke hastanesinde tedavi gören hastaları ziyaret eden Başkan El Barr, Mekke Hastanesinin polikliniklerini gezerek yetkililerden bilgi aldı.

Diyanet İşleri Başkanlığı Mekke Hastanesinin Mekke’de örnek bir hastane olduğunu kaydeden Başkan El Barr, Diyanet İşleri Başkanlığının Mekke’ye böyle bir hastane kazandırmasından duydukları memnuniyeti dile getirerek, “Diyanet İşleri Başkanlığının Mekke’de kurduğu bu hastane örnek bir hastane olmuştur. Diğer ülkelere kıyasla önde gelen bir sağlık kuruluşudur” dedi.

Başkan El Barr, hac mevsiminden sonra da bu hastanenin umre dönemlerinde hizmet vermesi gerekliliğini vurguladı.

Başkan El Barr’a hastane ziyaretinde Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Ekrem Keleş ve Cidde Din Hizmetleri Ataşesi Süleyman Sarı’da eşlik etti.

 

İlginizi Çekebilir

Diyanet İşleri Başkanı Görmez\'den iddialara sert cevap

DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Fethullah Gülen\'e mektup yazdığı iddiasına tepki gösterdi.

Başkan Görmez açıkladı, Görevden el çektirildi

​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, bir Kur\'an kursunda yaşananların, din, din eğitimiyle hiçbir alakası olmadığını, şahsın görevden el çektirildiğini belirtti.

Müslümanların umut ışığı Türkiye

​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Abdurrahman Gürses Haseki Eğitim Merkezi’ne sağladığı desteklerinden dolayı Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker’e teşekkür beratı takdim etti.

Diyanet’ten İsmailağa cemaatine özel görüşme

​DİYANET HABER- Tarikat buluşmalarında ‘prensip gereği’ masada yer almayan İsmailağa Cemaati, ‘Özel görüşme’ talep etti. Diyanet’ten olumlu yanıt geldi.

Görmez, Dökülen kanların ardında küresel güçlerin iştahı yatıyor olamaz mı?

​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Görmez, ne zaman din ve mezhep eksenli bir şiddet olsa gözlerin hemen din adamlarına çevrildiğini belirterek \"Dökülen kanların ardında, aç gözlü küresel güçlerin sorgulanamaz iştahı yatıyor olamaz mı?\" dedi.

Küresel kötülüğün sömürge projesi

​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, “FETÖ’nün yurt içinde ve dışında açtığı okullar küresel kötülüğün bir projesidir. Küresel güçler, zihinsel bir sömürge anlayışı üretecek bir yapı olarak FETÖ’yü kullandı” dedi.

TÜM HABERLER