Menderes Ateş'ten Bayram mesajı
DİYANET HABERNevşehir Din-Bir-Sen şube başkanı menderes ateş bayram dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bir Ramazan-ı Şerifi’de geride bırakmanın hüznü ve Rabbimizin bize ikramı bayrama kavuşmanın sevincini
Nevşehir Din-Bir-Sen şube başkanı menderes ateş bayram dolayısıyla bir mesaj yayınladı.
Bir Ramazan-ı Şerifi’de geride bırakmanın hüznü ve Rabbimizin bize ikramı bayrama kavuşmanın sevincini bir arada yaşıyoruz.Rabbimiz tutmuş olduğumuz oruçlarımızı ibadet ve taatlerimizi zikir ve dualarımızı makamında kabul eylesin. Bu bayramda da ümmetin birlik ve beraberliğinin en üst seviyeye çıkmasını ve mazlum coğrafyalarda gerçekleşen acıların biran önce durmasını Cenab-ı haktan niyaz ederim.
. Rabbim bizleri tekrar tekrar ramazan-ı şerifi hakkıyla eda eden kullarından eylesin.
Ramazan bayramınız mübarek olsun.
.
[ Okunma Sayısı: 1 ]
İlginizi Çekebilir
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.
Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi
Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
2026 yılı hac kurası, 5 Kasım Çarşamba günü
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Karaca, “2026 yılı hac kurası 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 10.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu’nda çekilecektir.” dedi.
Yeni İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Emrullah Tuncel göreve başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul İl Müftüsü olarak atanan Doç. Dr. Emrullah Tuncel’e cübbesini giydirerek göreve başlattı.
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.