Sakarya Müftülüğünden Braille alfabesi kursu açıldı.
MÜFTÜLÜKSakarya Müftülüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile il genelinde görev yapan Kur’an kursu öğreticilerine yönelik Braille Alfabesi Kursu açıldı.
Sakarya Müftülüğü tarafından Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile il genelinde görev yapan Kur’an kursu öğreticilerine yönelik Braille Alfabesi Kursu açıldı.
Kursun Açılışında eğitime başlayan kursiyerlere başarılar dileyen Sakarya Müftüsü İlyas Serenli ‘Düzenlenen Braille Alfabesi Kursunun tamamlanmasıyla Sakarya genelinde yaşayan görme engelli kardeşlerimize din hizmeti sunma ve değerler eğitimi verme imkânı bulacaklarını’ sözlerine ekledi.
Braille Alfabesi Kursu’nda 18 kursiyer Kur’an kursu öğreticisi eğitim görmektedir. Haftada 3 gün yapılacak olan kursta Serdivan 32 Evler Hacı Bayram Kur’an Kursu Öğreticisi Nagihan Anar rehber öğretici olarak eğitim vermektedir. İl Müftülüğü konferans salonunda verilen Braille Alfabesi eğitimi 25 Mayıs 2016 Çarşamba günü yapılacak olan dersle tamamlanacaktır.
İlginizi Çekebilir
Arda Güler Hafızlık Öğrencilerine İmzalı Forma Hediye Etti
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Bolu Mengen'de kendisi için dua eden hafızlık öğrencilerine imzalı forma gönderdi. Öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Giresun’da Hafızlık Eğitimine Bütüncül Yaklaşım
Giresun’da Hafızlık Eğitiminde Akademik Başarı ve Manevi Gelişim Masaya Yatırıldı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.