© Dini Haberler 2020

Toplumsal barışın kilidi Diyanet

​DİYANET HABER- Diyanet İşleri Başkanlığı\'nın 2017-2021 stratejik planı için gerçekleştirdiği paydaş anketinin sonuçları belli oldu.

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Başkanlığın hizmetlerinden doğrudan veya dolaylı olarak etkilenen veya Başkanlığı etkileyen kişi, grup ve kurumlar tarafından cevaplanan anketten, toplumsal barışın sağlanması için Diyanet'in kilit noktada görüldüğü sonucu çıktı. Yapılan Paydaş Anketi'nden şu sonuçlar çıktı: “Diyanet İşleri Başkanlığı en çok birleştiricilik, evrensellik ve ahlakilik değerleriyle tanımlanmıştır. Özellikle toplumsal barışa katkı hususunda Diyanet kilit noktada görülmektedir. Başkanlığın ve personelinin saygınlığı, güçlü ve yaygın teşkilat yapısı Diyanet İşleri Başkanlığı'nın güçlü yönleri olarak belirtilmektedir.”

PAYDAŞLAR SINIFLANDIRILDI

Düzenlenen anket çalışmasında paydaşlar lider, çalışan, hizmet alan, temel ortak, stratejik ortak ve tedarikçi olarak sınıflandırılmıştı.

Kaynak: Ayfer Mallı'nın Haberi/Yeni Şafak

Diyanetliler Platformu

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.

Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi

Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

2026 yılı hac kurası, 5 Kasım Çarşamba günü

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Karaca, “2026 yılı hac kurası 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 10.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu’nda çekilecektir.” dedi.

Yeni İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Emrullah Tuncel göreve başladı

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul İl Müftüsü olarak atanan Doç. Dr. Emrullah Tuncel’e cübbesini giydirerek göreve başlattı.

TÜM HABERLER