© Dini Haberler 2020

Türk Milleti Türk Lirası na Dönmeli dir …

DİYANET HABER- Türkiye Camii ve Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu olarak Cumhurbaşkanımızın değimiyle Türk milletine Türkiye’yi ekonomik krize sürüklemek isteyen haçlı-siyonist lobisinin oyununu bozmak için, dövizlerin Türk Lirası veya altına çevrilmesi yönünde çağrı yı bizde yapıyoruz.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr: 

Türkiye Camii ve Kur’an Kursları Dernekleri Federasyonu olarak Cumhurbaşkanımızın değimiyle Türk milletine Türkiye’yi ekonomik krize sürüklemek isteyen haçlı-siyonist lobisinin oyununu bozmak için, dövizlerin Türk Lirası veya altına çevrilmesi yönünde çağrı yı bizde yapıyoruz.

Hac ve Ümre ziyaretine gideceklerden Yabancı para değil TÜRK parası alınmalıdır. Yabancı para konusunda Hac ve Ümre  ye gidecek kişiler büyük bir sıkıntıya düşmektedirler bu mağduriyetinde giderilmesi içinde Diyanet İsleri Başkanlığı acilen Türk Parasına dönmelidir. Bu kurum kar etme kurumu değil Hizmet etme kurumudur.

Recep KIYAK

Genel Başkan

İlginizi Çekebilir

Hocamızın yanındayız!

ÇEDES programı kapsamında okullarda ‘manevi danışmanlık’ yapan din görevlilerinin sistematik bir şekilde hedef alınmasına Mil-Diyanet Sen’den sert tepki geldi.

BİR MÜFTÜYE İFTİRA ATMAK BU KADAR KOLAY OLMAMALI

Bir okulda din derslerine giren Şanlıurfa’nın Akçakale ilçe Müftüsü, çirkin bir iftiraya maruz kalarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Siz hangi milletten hangi dindensiniz

Diyanet-Sen Balıkesir Şube Başkanı Mehmet Akif Gerboğa, KKTC' de Din Görevlisi Ahmet İşçi'nin yaz Kur’an Kursu’nda çocuklara Kur’an öğrettiği için polis tarafından tutuklanmasını ve yapılan hukuk dışı uygulamayı şiddetle kınadığını belirterek “49 yıl önce Kıbrıs Barış Harekatı ile Türk askeri, adayı Yunan işgalinden kurtardı ancak bir kesimi Milletine ve İslama düşmanlıktan kurtaramadık” dedi.

İHL’DEN DEPREM BÖLGESİNE YARDIM KAMPANYASI

6 Şubat tarihinde Türkiye yüzyılın felaketiyle sarsıldı.  Aziz Türk Milleti bu yaraları hız bir şekilde sarmak adına yoğun bir çabanın içerisindedir. Çekmeköy Şehit Ömer Halisdemir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ortaokulu’da bu kapsamda önemli bir kampanya başlatarak deprem bölgesine yardım etmeyi amaçlıyor.

Menzil Cemaati kapılarını depremzedelere açtı!

Menzil Cemaati, Adıyaman'daki depremzedeler, Menzil Köyü'nde bulunan Buhara Evleri'nin kapılarını açtı. Depremzedeler tam kapasite ile evlerde misafir edilmeye başlandı.

Kur'an'ı yakan kafir cezasız mı kalacak?

Mil-Diyanet Sen Giresun Şubesi Başkanı Celalettin Ocak, İsveç'teki Türkiye Büyükelçiliği önünde Kur'an-ı Kerim'i 'ifade özgürlüğü' bahanesine sığınarak yakan Danimarkalı siyasetçi Rasmus Paludan’a tepki gösterdi. 

TÜM HABERLER