Bayraklı Müftülüğü'ne İbrahim Türedioğlu Atandı.
DİYANET HABERMüftü İbrahim Türedioğlu 2020 yılı atama ve yer değiştirme kararnamesi ile Bayraklı Müftülüğüne atanmıştır.
Erzurum, Balıkesir ve Manisa'da görev yapan Türedioğlu 2008 yılında Aydın Kuşadası Müftülüğne atanış ve burada 6 yıl görev yapmıştır. 2014 ılında Balıkesir Altıeylül ilçe müftülüğüne atanan Türedioğlu 2020 yılında İzmir Bayraklı İlçe Müftülüğüne atanmıştır.
Çanakkale doğumlu olan ama ilk,orta, Lise ve üniversite eğitimlerini İzmir'de tamamlayan Müftü Türedioğlu İzmir'e yabancı değildir.
İzmir'in büyük ilçelerinden biri olan Bayraklı'ya atanan Müftü Türedioğlu'na yeni görevinde başarılar diliyoruz.
İBRAHİM TÜREDİOĞLU ÖZGEÇMİŞİ İÇİN TIKLAYINIZ
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.
Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi
Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.
2026 yılı hac kurası, 5 Kasım Çarşamba günü
Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Karaca, “2026 yılı hac kurası 5 Kasım 2025 Çarşamba günü saat 10.30’da Diyanet İşleri Başkanlığı 15 Temmuz Milli İrade Şehit Ali Alıtkan Konferans Salonu’nda çekilecektir.” dedi.
Yeni İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Emrullah Tuncel göreve başladı
Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Safi Arpaguş, İstanbul İl Müftüsü olarak atanan Doç. Dr. Emrullah Tuncel’e cübbesini giydirerek göreve başlattı.
Filistinli sanatçı Dina Zaurub, katil İsrail'in saldırısında hayatını kaybetti
Soykırımcı İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırılarında, 22 yaşındaki Filistinli sanatçı Dina Halid Zaurub yaşamını yitirdi.