İl Müftülüğünde Sınav Heyecanı
MÜFTÜLÜKAtama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğine göre Nisan Ayı nakil sınavı 05.04.2016 Salı günü İl Müftülüğümüzde yapıldı.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği ile Diyanet İşleri Başkanlığı Sınav Yönetmeliğine göre Nisan Ayı nakil sınavı 05.04.2016 Salı günü İl Müftülüğümüzde yapıldı.
inop İl Müftülüğü Personel Kısım Şefi Mahmut Yılmaz’dan alınan bilgiye göre Sinop İl genelinde münhal bulunan toplam 125 kadro için İKYS üzerinden 19 kişi başvuru yaptı. Sınava başvuranlar için İl Müftüsü Mustafa Erkan başkanlığında İl Müftü Yardımcısı Mehmet İzci,İl Müftülüğü Vaizi Birol Demirci’den kurulan tek komisyon görev yaptı.
Sınava girenler Yüzüne Okuma, Meal Bilgisi, Tecvid bilgisi, ses/seda/makam, ezber, mesleki temsil ve hitabet konularından sorulara muhatap oldular.
Yapılan sınavda komisyonun puanlaması toplamda %40, personelin MBSTS puanı ve Müktesep ve Nitelik Değerlendirme puanı ise %60 etkili olacak.
Sınavının ardından toplamda 70 puan alan personel tercih yapma hakkına sahip olacak.
Haber:Ahmet Ermiş
İlginizi Çekebilir
Arda Güler Hafızlık Öğrencilerine İmzalı Forma Hediye Etti
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Bolu Mengen'de kendisi için dua eden hafızlık öğrencilerine imzalı forma gönderdi. Öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Giresun’da Hafızlık Eğitimine Bütüncül Yaklaşım
Giresun’da Hafızlık Eğitiminde Akademik Başarı ve Manevi Gelişim Masaya Yatırıldı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.