İsveç\'te Camiye Çirkin Saldırı
DÜNYAİsveç\'in kuzey şehirlerinden Umea\'da geçtiğimiz günlerde cami yapılması planlanan bir araziye 9 tane domuz kafası atıldı.
Umea Västerbotten İslam Derneği Başkanı Ahmet Muhamma konuyla ilgili açıklamasında, “Buna benzer olaya ilk defa şahit oluyoruz. Daha önce bir kaç kere mescitlerin camlarını kırıp İslam karşıtı yazılar yazıldı. Üzüntü verici bir durum” ifadelerini kullandı. İsveç'in bazı kentlerinde de Müslüman karşıtları camilerin camlarını kırmıştı. Kaynak: Haber Vaktim
İlginizi Çekebilir
Sudan'ın altın rezervleri ve savaşın asıl sebepleri
Taha Kılınç, Sudan’daki iç savaşın arkasında BAE’nin yönlendirdiği ve altın rezervleri uğruna yürütülen kanlı çıkar mücadelesinin bulunduğunu aktarıyor.
Hamas: Kalıcı ateşkes başladı
Hamas yetkilisi Halil el-Hayye, kalıcı ateşkesin başladığını duyurdu.
Savaş bittiğinde ağlayabileceğiz
Perşembe günü İsrail ile Hamas arasında ateşkes anlaşması imzalanınca Gazze'de kutlamalar başladı. Ancak soykırımın sona ereceği umuduyla sevinç patlaması yaşanırken, birçok kişi bunun gerçekten sona erdiğine şüpheyle yaklaşıyor.
İsrail, Yemen'e Saldırmaya Devam Ediyor.
İsrail Savunma Bakanı İsrail ordusunun Yemen'de farklı noktalara hava saldırıları düzenlediğini duyurdu.
İsrail'den, Lübnan'da yoğun hava saldırısı
İşgalci İsrail ordusu, Lübnan'ın güneyine yoğun hava saldırıları gerçekleştirdi.
Mescid-i Aksa’da 100 bin kişinin katılımıyla Kur’an-ı Kerim hatim edildi
28 Mart Cuma günü 100 binden fazla Filistinli Mescid-i Aksa’da yatsı ve teravih namazlarını kılarak Kur’an hatim ettiler.