İzmit Müftülüğünde Hizmet İçi Eğitim Kursları Devam Ediyor
MÜFTÜLÜKİzmit İlçe Müftülüğünde yapılan Kur’ân-ı Kerim Hizmet Hizmet İçi eğitim kursunda din görevlileri 20 kişilik gruplar halinde kurslara alınmakta ve belli aralıklarla eğitim görmektedirler.
İlçe Müftüsü Musa Bilgiç “Personelimizin verimini ve motivasyonunu arttırmak için düzenlediğimiz kurslarımız belirli aralıklarla devam edecek ve tüm personelimiz bu kurslarımızdan istifade edecektir” dedi.
İzmit İlçe Müftüsü Musa Bilgiç, Şube Müdürü Cengiz AKÇA, Kocaeli İl Müftülüğü Din Hizmetleri ve Eğitimi Şube Müdürü İbrahim AKÇA ile Derince İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Zeynel Abidin Akduman tarafından eğitim verilen kursların bitiminde yapılacak sınav sonucunda kursiyerlere belge verilecek.
İlginizi Çekebilir
Arda Güler Hafızlık Öğrencilerine İmzalı Forma Hediye Etti
Real Madrid'in yıldızı Arda Güler, Bolu Mengen'de kendisi için dua eden hafızlık öğrencilerine imzalı forma gönderdi. Öğrenciler büyük sevinç yaşadı.
Giresun’da Hafızlık Eğitimine Bütüncül Yaklaşım
Giresun’da Hafızlık Eğitiminde Akademik Başarı ve Manevi Gelişim Masaya Yatırıldı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Samsun Atakum’da 15 Temmuz Programı
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.