Özel Kuvvetler Tabur Komutanı da fetvayla boşanmış
GÜNCELFirari askerlerden Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda tabur komutanı olan Binbaşı Şükrü Seymen’in de Fethullah Gülen’in “boşanma fetvası”na uyarak 2 ay önce eşinden boşandığı anlaşıldı
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’a yönelik suikast girişimine katılan 18 askerden 7’si yakalanırken, firarda olan 11 asker ise 12 gündür aranıyor. Firari askerlerden Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda tabur komutanı olan Binbaşı Şükrü Seymen’in de Fethullah Gülen’in “boşanma fetvası”na uyarak 2 ay önce eşinden boşandığı anlaşıldı. Seymen’in, terör örgütüne ortaokuldan itibaren katıldığı öğrenildi. Bu arada, boşanma fetvasına uyarak yaklaşık 300 darbeci askerin bir süre önce eşinden boşandığı tespit edildi. Gülen’in fetvası doğrultusunda FETÖ üyelerinin, darbenin başarısız olması halinde, önlem amacıyla eşlerinden boşanarak mallarına el konulmasını önlemeye çalıştıkları belirtildi. Ankara’da gözaltına alınan itirafçı Başyaver Levent Türkkan’ın odasında yapılan aramalarda bu yönde çeşitli belgeler bulunmuştu. Belgelere göre, 4 subayın, darbenin başarısız olma ihtimali nedeniyle deşifre olmamaları için hâkim olarak görev yapan eşlerinden boşandıkları anlaşılmıştı.
Marmaris’teki suikast girişimiyle ilgili pazartesi günü yakalanan 7 darbeci askerden MAK timinde görevli Astsubay Gökhan Güçlü ile Astsubay İlyas Yaşar, Kaçakçılık ve Organize Suçlar Müdürlüğü’nde alınan ifadelerinin ardından hâkim karşısına çıkarılmak üzere Muğla Adliyesi’ne gönderildi. Kaynak: HaberTürk
İlginizi Çekebilir
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.