© Dini Haberler 2020

Vahşi bir cinayetten nemalanan akbabalar iş başında!

Sıcaklığını koruyan Narin Güran cinayeti Kemalist akbabaları harekete geçirdi.

Diyarbakır'da vahşi bir cinayete kurban giden Narin Güran, geçmişten beri Kürtlere, Müslümanlara hülasası "ötekilere" oryantalist bir göz ile bakan Kemalistleri tekrardan harekete geçirdi.

Bir taraftan Apoistler bu cinayeti Kur'an kurslarına yıkmaya çalışırken diğer taraftan da Kemalistler benzer bir kampanyayı örgütleyip sürdürüyorlar.

Şimdi de Sözcü TV, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) iş birliği ile masum Müslüman Kürt kızlarını "kurtarmak" için "Kardelen" projesi başlattı.

CHP lideri ÇYDD ve Atatürkçü Düşünce Derneği isimli yapılara ellerindeki belediyelerden tam destek çağrıları yaparken Sözcü TV de para toplama kampanyasına start verdi.

Narin'in küçük na’şını istismar etmek kasaları doldurmaya da başlıyorsa ahlaktan nasibi olmayanlar için sınır da olmaz haliyle!

Sözcü duyuruda bas bas bağırarak kızları feodaliteden, gericilikten kurtarmaktan bahsediyor. Bu kızları okutup cehaletten kurtaracaklarmış!

Asıl cahiliye nedir tartışması bir yana şu okuma meselesine de bir bakalım:

Bu meseleye ilgili Gazeteci Yıldıray Oğur'un verdiği bilgi şu şekilde:

"Diyarbakır merkeze 15 km uzaktaki mahallede Narin’in de okuduğu ikisi kadın dört öğretmenli ilkokul var. 10 dakika uzaklıkta fen lisesi, anadolu lisesi var. Aşiret, tarikat ‘feodalite’ yok. Cinayetin ‘cehalet’ ile ilgisi yok. Oryantalist önyargılarınız için mi bu kampanya?"

Vicdanlarını kompartmanlara ayıranların "kullanışlı ölüm" arayışlarına elbette şaşırmıyoruz. "Kardelen" projeleri ile yetiştirilen kızların Haribiye'de subaylara nasıl "peşkeş" çekildiğini mahkeme tutanaklarından yüzümüz kızararak okusak da ahlak endişesi olmayanların utanmalarını da beklemiyoruz.

Kemalizm zaten budur. Her yeni gelişme bunun altını tekrar tekrar çiziyor.

Haksöz Haber

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti

Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.

TÜM HABERLER