Bakanlık 263 personel alacak! İşte şartlar
GÜNCELKültür ve Turizm Bakanlığı, yeni personel alımı için ilan yayımladı.
İlana göre, 4/B sözleşmeli personel statüsünde: 238 diğer teknik hizmet personeli, 9 mühendis, 8 mimar, 1 şehir plancısı ve 7 tekniker olmak üzere toplam 263 personel alacak.
Aranan şartlar ise şu şekilde:
2014 yılına ait Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak. Arazi ve şantiye şartlarında çalışmaya engel hali bulunmamak şart.
Mimar, Mühendis, Şehir Plancısı olabilmek için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden lisans düzeyinde mezun olmak.
Tekniker olabilmek için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden en az önlisans düzeyinde mesleki teknik eğitim mezunu olmak.
Diğer Teknik Hizmet Personeli alımı için: Yükseköğretim kurumlarının ilgili bölümlerinden (Arkeoloji, Sanat Tarihi, Antropoloji, Hititoloji, Etnoloji, Sümeroloji) lisans düzeyinde mezun olmak.
İlan metninde yer alan iller için ayrı ayrı başvurular alınacak ve başvuru sonucunda oluşan puanlara göre alınacak personeller en yüksek puandan başlanarak direk sözleşme yapılacaktır. Herhangi bir yazılı veya sözlü sınav belirtilmemiştir.
Başvurular 15 Temmuz 2015 tarihine kadar, Başvuru formu ve istenen belgelerle beraber kuruma şahsen veya posta yoluyla yapılacaktır. Kaynak: Haber7
İlginizi Çekebilir
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.