DİVA-SEN SERİK TEMSİLCİLİĞİ İSTİŞARE TOPLANTISI YAPILDI
DİYANET HABERDiva-Sen Serik Temsilciliği ikinci istişare toplantısı, 18 Ekim Cumartesi günü Köprü Çayı Baraj Mevkii Piknik Alanında yapıldı.
Diva-Sen Serik Temsilciliği ikinci istişare toplantısı, 18 Ekim Cumartesi günü Köprü Çayı Baraj Mevkii Piknik Alanında yapıldı.
Programa Diva-Sen Antalya İl Başkanı Erol Bulut, İlçe Yönetimi ve Serik Temsilciliğine üye İmam-Hatip, Müezzin ve Kur’an Kursu Öğreticileri katıldı. İlçe Başkanı Ünal Metin; Şu an İtibarı ile ilçe merkezi ağırlıklı 49 üyeleri olduğunu söyledi. Metin: Diva-Sen Serik Temsilciliğinin önceliğinin birlik, beraberlik, şeffaflık olduğunu, temsilci olarak görev alacakların bir yıllığına istişare ve seçimle görevlendirildiğini belirtti. Mali konularda bilgi veren İlçe Temsilcisi Ahmet Akkaya; Bir yıl içerisinde üyelerimize gönderilen aidatların bir kuruşunun bile zayi edilmediğini, senenin başında bütün üyelerimizin Diyanet Aylık Dergisinin bir yıllık abone ücretlerini ödediklerini ve bugünkü pikniği düzenlediklerini söyleyerek, genel merkezden gelen üyelik aidatlarını ve harcamaları açıkladı. İl Başkanı Erol Bulut Diva-Senin Antalya’daki kurucu üyelerinden olduğunu, bu güne kadar geri planda çalıştığını, Eski il başkanının emekli olması nedeniyle İl Başkanlığı görevini arkadaşlarının isteğiyle kabul ettiğini, bundan sonra daha özverili bir şekilde çalışacağını söyledi.
Üyelerin çoğunluğun eski ilçe yönetiminin bir yıl daha görev yapması yönünde görüş bildirmesi üzerine eski yönetim üyeleri Ünal Metin, Ahmet Akkaya, Şeref Sarı ve Teslime Akkaya görevi tekrar kabul ederek istişare ve seçim sonlandırıldı. Dilek ve temennilerin ardından üyelerin hep birlikte yaptıkları piknikle toplantı sona erdi.
Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 138 ]
İlginizi Çekebilir
İzmir Müftülüğüne Yeni Atama
30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.
30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.
Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi
Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.