© Dini Haberler 2020

Ercoşkun, Bakan Soylu ile görüştü

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif\'te vatandaşların ibadetlerini eksiksiz yerine getirmelerini sağlamak üzere, Ramazan ayı boyunca camilerdeki imam açığını kapatacaklarını açıkladı. Ercoşkun, bu konuda gerekli desteği sağlamak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu\'dan bizzat söz aldığını bildirdi.

Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'te vatandaşların ibadetlerini eksiksiz yerine getirmelerini sağlamak üzere, Ramazan ayı boyunca camilerdeki imam açığını kapatacaklarını açıkladı. Ercoşkun, bu konuda gerekli desteği sağlamak üzere Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'dan bizzat söz aldığını bildirdi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

DiniHaberler.com.tr:    AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, mübarek 3 aylara girilmesinin ardından Ramazan ayında camilerdeki imam açığını kapatmak üzere çalışma gerçekleştirdi.

Ercoşkun, Bolu İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri ile yaptığı istişareler sonrası, il genelinde imam açığı bulunan camilere din görevlisi görevlendirilmesi için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı nezdinde girişimlerde bulunduğunu bildirdi.

Ercoşkun, on bir ayın sultanı mübarek Ramazan-ı Şerif'te müminlerin ibadetlerini eksiksiz yerine getirmelerini sağlamak üzere, camilerdeki imam açığını kapatacaklarını ifade ederek, şunları söyledi:

“Mübarek 3 aylara girmenin sevinci ve mutluluğunu yaşadığımız bugünlerde, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif'i heyecanla beklemekteyiz. Türkiye'de en fazla cami bulunan illerinden biriyiz. Dolayısıyla camilerimizde kısmen de olsa din görevlisi noktasında açığımız söz konusu. Bolu İl Müftülüğümüzle birlikte Ramazan Ayı ve hatta Kurban Bayramı'nı da dahil ederek, camilerimizde eksiklikleri giderecek bir çalışma ortaya koyuyoruz.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı'nın desteğiyle Bolu İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri koordinasyonuyla bu çalışmayı gerçekleştireceğiz. Allah'ın izniyle vatandaşlarımıza ibadetlerini eksiksiz yerine getirme imkanı sağlayacağız ve bu noktada karşılaşılan sorunu ortadan kaldıracağız. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Sayın Süleyman Soylu ile gerekli görüşmeleri yaptık ve Sayın Bakanımız talebimizi prensip olarak onayladı. Allah'ın izniyle güzel bir Ramazan ayını hep birlikte eda etmeyi hedefliyoruz.”

Ercoşkun, açıklamalarının sonunda, on bir ayın sultanı Ramazan-ı Şerif öncesi yapılan hazırlıklara katkılarından dolayı Bolu İl Müftülüğü ve ilçe müftülükleri ile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu'ya Bolu halkı adına teşekkür etti.  Kaynak: Bolu Ekspres

 

İlginizi Çekebilir

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

TÜM HABERLER