Erdoğan serbest bırakılan işçileri kabul etti
GÜNCELCumhurbaşkanı Erdoğan, Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 16 Türk işçiyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Irak'ta 28 gün alıkonulduktan sonra serbest bırakılan 16 Türk işçiyi ve yakınlarını Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul etti.
Basına kapalı gerçekleşen görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.
İşçiler ve aileleriyle yakından ilgilenen Erdoğan, misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, işçilere ve yakınlarına geçmiş olsun dileklerini ileterek, işçilerin sağ salim dönmesinde emeği geçen kurumlara teşekkür etti.
Görüşmenin ardından bazı işçiler ve yakınları, Cumhurbaşkanlığı'na ait otobüslerle konaklayacakları otellere, diğerleri ise uçak ve otobüslerle memleketlerine gönderildi.
Dünya Bülteni / Haber Merkezi
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.