Google Dini Haberler’in Kulağını Çekti
MEDYADünyanın en büyük arama motoru olan Google, Diyanet\'te gündemi belirlediğini iddia eden, biz ne dersek o olur diyen DiniHaberler.com sitesini arama kayıtlarından çıkardı.
Uzun zamandır yaptığı kendine özgü tarzıyla adeta vurkaç taktiği yaparak haberler yapan dinihaberler.com sitesi, bu gün itibari ile Google tarafından cezalandırıldı. Arama kayıtlarınıdaki tüm index'leri silinen sitenin bu duruma nasıl geldiği henüz bilinmiyor. Bu durumun geçici olup olmadığı hususunda da site tarafından bir açıklama yapılmadı.
Sitenin birçok kesimi rahatsız eden haberlerine ara ara değinsekte, sitenin personeli bilgilendiren haberleri de olmuştur. Diyanet tarafından bile henüz açıklanmayan konulara önceden ulaşma becerisine sahip olan sitenin bu durumdan ne zaman kurtulacağı merak konusu. Google'da dinihaberler.com şeklinde arama yapıldığında bile siteden eser yok. Google'da yüksek sayıda linke sahip olan sitenin bu duruma düşmesinin nedeni ile ilgili siteden bir açıklama yapılacaktır diye düşünüyoruz.
dinihaberler.com sitesi tarafında son günlerde skandal bir habere daha imza atılmıştı. Ankara Müftülüğünde murakıp olarak görev yapan Merhum Mustafa Dalyan'ın vefatının hemen ardından, “MEHMET GÖRMEZ'İ GÖREVDEN ALAN MURAKIP!” manşetli haberleri hala sıcaklığını korurken, Google tarafından böyle bir cezanın verilmesi, akıllara ah aldılar bu sonucu hak ettiler düşüncesini getirmiyor değil.
Mihrap Haber sitesi olarak yapılan bu yanlış haber ile olarak tepkimizi dile getirmek için “Dini Haberler'den Merhum Murakıba Büyük Saygısızlık” başlıklı bir haber yapmıştık. Ancak ne acıdır ki, hiçbir kurum ve kişiden konuyla alakalı bir açıklama yapılmadı. Akıllarda böyle müstesna bir Diyanet İşlerini Başkanını görevden alan murakıp vefat etmiş haberi kaldı. Yüce Allah (cc) günahlarımızı affetsin. Merhum Mustafa Dalyan Hocamıza da rahmet eylesin.
GOOGLE DİNİHABERLER.COM SORGULAMASI
Güvenilir ve Doğru Haberin Adresi.
Sadece Gerçek Haberler Yayınlanır.
Halka Hizmet, Hakka Hizmet Anlayışıyla Çalışan, Kâr amacı gütmeyen Tüzel Kişiliktir.
Din'den, Diyanet'ten, Dünya'dan Dini Haberler.
www.dinihaberler.com.tr
Bizi İzlemeye Devam Edin
ŞU AN GOOGL'DA DİNİ HABERLER SORGULAMASI
Kaynak: Mihrap Haber
İlginizi Çekebilir
Sokak röportajı saçmalığına ne zaman son verilecek?
Irkçılar, sokak röportajı sırasında başında üşüştükleri Suriyeli çocuklara küfretti ve saldırı girişiminde bulundu.
Tesettürden vazgeçme
Genç Dergisi medyanın görmezden geldiği mütesettir kadınların hikayesini okuyucularına aktarıyor.
Metaverse “intibak” sağlanabilecek bir ortam mıdır?
Manisa İl Müftülüğü “metaverse” konusunda aceleci sonuçlara varmış!
Türkiye'yi ayağa kaldıracak gelişme! Hepsi işin içindeymiş
Sabah gazetesi yazarı Dilek Güngör, TL'ye erişmekte zorlanan Londralı bankaların, Türkiye'de iş yapan bazı şirketleri paravan olarak kullandığını, Türk şirketlerin buradan TL krediyi çekip, Londra'daki bankaya taşıdıklarını ya da dolar hesaplarını TL'ye çevirtip, Londra'da mevduat hesabı açtıklarını hatırlattı. "Londra'da bire 10 faizi alan bizim şirketler bu alışverişten memnundu. Fakat Londra'ya ulaştırdıkları TL'ler sonra Türkiye'de spekülatif işlemlerde kullanılıyordu" diyen Güngör, "Yine mi Brütüsler!" başlıklı yazısında, "Son dönemde bizim Brütüs'lerin (yine aynı isimler) o çetelere her an kullanacakları TL'yi park etmeye başladığını duyuyorum. Hem de öyle az buz rakamlar değil… Şirketler arasında Türkiye'nin dev holdinglerini mi ararsınız, gıdacılarını mı, limancılarını mı, inşaatçılarını mı… Büyükler 500'er milyon TL'nin üzerinde parayı göndermişler. Biraz daha küçükler 250'şer milyon TL" ifadelerini kullandı.
Yazarlarımızdan Abdullatif Acar'ın Yeni Kitabı Çıktı
Huzur ve saadete ulaşmak her insanın en öncelikli hedeflerindendir. Ancak her nedense bunu hep yanlış yerlerde arıyoruz. Nefsimizin doyumsuz arzuları, şeytanın telkinleri, heva ve hevesimiz bizi yanıltıyor. Anlık düşünüyor ve karar veriyoruz.
Robert Kolej’den Boğaziçi’ne .... -II
Boğaziçi tartışmalarından yola çıkılarak kültürel iktidarın serencamını görmek mümkün…