© Dini Haberler 2020

Iğdır’da Din Görevlilerine TSE Semineri Verildi

Haziran Ayı Aylık olağan toplantısı Müftülük konferans salonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ In başkanlığında gerçekleşti.Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıya; İl müftüsü Cüneyt KULAZ,

Haziran Ayı Aylık olağan toplantısı Müftülük konferans salonunda İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ In başkanlığında gerçekleşti.

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan toplantıya; İl müftüsü Cüneyt KULAZ, TSE Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin DEMİRHAN, TSE Iğdır Müdürü Arif UYSAL, Camii İmam – Hatipleri, Kur’an Kursu öğreticileri ve büro personeli katıldı. Büro personeli Mesut Altın gündem maddelerini okuduktan sonra Müftü KULAZ, din görevlilerine “2014 Yılı Ramazan Hizmetleri” ve “Yaz Kur’an Kursları” konuları hakkında bilgiler verdi. Daha sonra toplantı; İlimize gelen TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından bilinçli tüketici olma yolları hakkında din görevlilerine seminer vermesiyle devam etti.

Din görevlilerini TSE konusunda bilgilendiren TSE Tüketici ve Bilgi edinme Müdürü Bünyamin Demirhan, Bilinçli tüketici olmanın önemini ve alışverişlerde TSE markalı ürünlerin seçilmesinin gerekliliğini vurgulayarak, ödenen paranın boşa gitmemesi için sertifikalı ürünlerin alınmasını istedi. Seminer sonunda TSE Tüketici ve Bilgi Edinme Müdürü Bünyamin Demirhan tarafından İl Müftüsü Cüneyt KULAZ’ a TSE bayrağı ve Plaket takdim edildi. .

Kaynak [ Okunma Sayısı: 77 ]

İlginizi Çekebilir

İzmir Müftülüğüne Yeni Atama

30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.

30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı

Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.

Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi

Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.

TÜM HABERLER