Karaman İl Müftüsü Değirmenci Görevine İade Edildi
GÜNCELDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından Temmuz ayında görevden alınan Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci görevine iade edildi.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Karaman Karaman Haber Karaman HaberleriDiyanet İşleri Başkanlığı tarafından Temmuz ayında görevden alınan Karaman İl Müftüsü Nuri Değirmenci görevine iade edildi.
Diyanet İşleri Başkanlığı yaptığı bir duyuru ile Merkez, taşra ve yurt dışı teşkilatında her kademede görev yapan personelden darbe girişiminde bulunan FETÖ/PDY ile ilişkili görevliler arasında yer alan, din hizmetlerinin toplumsal hassasiyeti dikkate alınarak haklarında inceleme ve soruşturma yapılmak üzere görevlerinden uzaklaştırma işlemlerine devam ettiğini ve bu kapsamda FETÖ/PDY kapsamı arasında yer alan Karaman müftüsü Nuri Değirmenci’nin görevden alındığını 23 Temmuz 2016 tarihinde duyurmuştu.
Görevden alınan Karaman müftüsü Nuri Değirmenci, aradan yaklaşık üç ay sonra yeniden görevine iade edildi.
Değirmenci’nin görevine başlaması bekleniyor
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.