© Dini Haberler 2020

Mardin\'den Acı Haber: 2 Polis Şehit

Mardin\'in Nusaybin ilçesinde çıkan çatışmada yaralanan 2 özel harekat polisi şehit oldu.

Sokağa çıkma yasağının devam ettiğiMardin'in Nusaybin ilçesi Fırat ile Abdulkadirpaşa Mahallelerinin kesiştiği ara sokaklarda, hendek ve barikatları kaldırmak için mahalleye zırhlı araçlarla giren polisekipleri ile YDG-H üyesi teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada, 2 özel harekat polisi yaralandı.

Ambulanslarla İlçe Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan durumu ağır olan Özel Harekat Polisi Mesut Demirkan, (38) yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yaralı diğer özel harekatçı ise hastanede yapılan ilk müdahaleden sonra ambulans ile Mardin Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanedeki tüm müdahalelere rağmen diğer polis de şehit oldu. Kaynak: Haber Vaktim

İlginizi Çekebilir

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

TÜM HABERLER