STK'lardan Ankara'da 'Kudüs' mitingi
GÜNCELAnadolu Gençlik Derneği, Memur-Sen, Hak-İş, İHH, Cihannüma ve ÖNDER, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması kararına Pazar günü Anadolu Meydanı'nda düzenleyeceği mitingle tepki gösterecek.
Anadolu Gençlik Derneği (AGD), Memur-Sen, Hak-İş, İHH İnsani Yardım Vakfı, Cihannüma ve ÖNDER, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması kararına 17 Aralık Pazar günü Anadolu Meydanı'nda düzenleyeceği mitingle tepki gösterecek.
Mitingin çağırıcıları tarafından yapılan yazılı açıklamada, etkinliğin Filistinlilerin yalnız olmadığını, Kudüs'ün insanlığın ve ümmetin kalbi olduğunu ve işgal girişimlerine asla sessiz kalınmayacağının ilanı için gerçekleştirileceği belirtildi.
"Yürütülen kirli planın, sadece Kudüs ve Filistin’e değil insanlığın bütün kazanımlarına ve dünya barışına yönelik bir saldırı olduğu gerçeğinden hareketle, bütün inanç ve ideolojik kesimlerin hak, insanlık ve barış ortak paydasında güçlü ve örgütlü bir iradeyi tesisini zorunlu ve değerli buluyoruz. Dünyayı emperyal zorbaların pazarı olmaktan, insanlığı kapital aklın kuşatmasından kurtaracak milat, kurulacak bir küresel Kudüs paydaşlığıdır. Bu anlayışla, 17 Aralık Pazar günü saat 13.00'te Anadolu Meydanı'nda bir miting düzenleyeceğiz. Tüm vatandaşları mitingimize bekliyoruz."
İlginizi Çekebilir
Tosya'da İmam Hatibe Ölümcül Saldırı, Şüpheli Yakalandı
Kastamonu'da Kan Donduran Olay: Köy İmamı Odunla Saldırıya Uğrayarak Hayatını Kaybetti
Tarsus’ta Acı Olay! Namaza Gelmeyen İmamın Cansız Bedeni Mezarlıkta Bulundu
Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki imam hatip Halil Kısa’dan gelen acı haber, sevenlerini yasa boğdu. İkindi namazında camide bulunmaması üzerine kendisini aramaya başlayan mahalle sakinleri, Kısa’nın cansız bedeniyle mezarlıkta karşılaştı. İlk değerlendirmelere göre talihsiz imamın ağaç kesimi sırasında geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitirdiği düşünülüyor.
RUHUN ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU
Abdullatif Acar'ın Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan, İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.
BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT
Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.
Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon
Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı
Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.