Sapkınların sözde namazına Diyanet\'ten sert tepki!
DİYANET HABERDİYANET HABER-Diyanet İşleri Başkanlığı, Berlin\'de gerçekleştirilen sözde dini girişim ile ilgili açıklama yapılarak, bunun dini ifsada yönelik din mühendisliği projesi olduğu kaydedildi.
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
DiniHaberler.com.tr: İŞTE DİYANET'İN BASIN AÇIKLAMASI;
Geçtiğimiz günlerde Almanya’nın başkenti Berlin’de gerçekleştirilen ve aziz milletimizin dikkat ve ferasetinden kaçmayan sözde, İslamilik iddiası taşıyan bir girişim aracılığıyla yüce dinimizin temel esasları hiçe sayılmıştır. İslam’ın temel ölçüleri açık ve seçik olarak Kur’an-ı Azimüşşan’da ve Sünneti Seniyye’de beyan edilmiştir.
Söz konusu haberlerde yer alan ve İslam’ın temel bilgi kaynakları, ibadet ilkeleri, metodolojisi ve on dört asrı aşan tarihi tecrübesiyle bağdaşmayan uygulamalar, dini ifsada, bozmaya yönelik çabalardan başka bir şey değildir.
Bunun yıllardır FETÖ ve benzeri menhus yapıların öncülüğünde yürütülen bir din mühendisliği projesi olduğu açıktır. İslam’ın on dört asırlık değişmez sabiteleri olarak devam edegelen bir ibadetini laubalice değiştirmeye kalkışmak asla bir fikir ve düşünce özgürlüğü olarak değerlendirilemez.
Bu tür girişimler karşısında bütün mümin kardeşlerimizin her türlü provokasyondan uzak kalarak hikmet ve teenniyle hareket edeceklerine olan inancımız tamdır.
Diyanet İşleri Başkanlığı
Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
İzmir Müftülüğüne Yeni Atama
30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.
30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği
Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.
07 Kasım 2025 Tarihli Cuma Hutbesi
Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 07 Kasım 2025 tarihli "VEFA İMANDANDIR" konulu Cuma hutbesi yayınlandı.
2026 Hac kura sonuçları e-Devlet'te erişime açıldı
Diyanet İşleri Başkanlığınca gerçekleştirilen 2026 hac kura sonuçları, e-Devlet'te erişime açıldı.
Diyanet Vakfı’ndan Gazze için küresel dayanışma zirvesi
Türk Diyanet Vakfı’nın öncülüğünde 11-12 Kasım’da İstanbul’da düzenlenecek uluslararası zirve, Gazze’deki insani krize kalıcı çözümler üretmeyi ve uluslararası dayanışmayı güçlendirmeyi hedefliyor.