Silvan'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi
GÜNCELDiyarbakır'ın Silvan ilçesinde 3 mahallede sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Silvan'da 3 mahallede ikinci bir emre kadar sokağa çıkma yasağı ilan edildi.
Silvan'da bulunan Tekel, Mescit ve Konak mahallelerinde sokağa çıkma yasağı ilan edildikten sonra ara ara silah sesleri gelmeye başladığı belirtildi. Saat 04.20 itibariyle başlayan yasağın, polis araçlarıyla halka duyurulduğu bildirildi.
Tekel, Mescit ve Konak Mahallelerinde PKK'lilerin 2 haftadır yollara hendek kazıp mayın döşediği belirtilirken söz konusu mahallelerde ikamet eden halkın evlerini terk ettiği ifade edildi.
Öte yandan telefon ve internet şebekelerinin de kesildiği öğrenildi. Kaynak:Doğru Haber
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.