© Dini Haberler 2020

Su idaresi cami\'nin suyunu kesti

TEKİRDAĞ’ın Ergene İlçesi’ndeki Sağlık Mahallesi Merkez Camii’nin suyu, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ekiplerince ‘kayıtsız/abonesiz’ su kullandığı gerekçesiyle kesilerek mühürlendi.

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
 
DiniHaberler.com.tr: Caminin dernek başkan yardımcısı İsmet Kaçar geçen yıl Aralık ayında abonelik sözleşmesi imzaladıklarını ifade ederek, “Su sayaç aboneliğimiz var ama bu sabah suyumuz kesildi” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (TESKİ) ekipleri Ergene İlçesi’ne bağlı Sağlık Mahallesi Merkezi Camii’nin suyunu ‘Yapılan kontrolde suyunuz kayıtsız/abonesiz olduğundan dolayı kesilerek mühürleniştir’ denilerek kesildi. Su sayacı kapatılırken üzerine de mühür takıldı.

Sağlık Mahallesi Merkez Camii Derneği'nin Başkan Yardımcısı İsmet Kaçar, abonelik sözleşmelerinin olmasına rağmen suyun kesilmesine bir anlam veremediklerini söyledi. Cami cemaatinin suyu kullanamadığı için şikayet aldıklarını ifade eden Kaçar, “Bu sabah TESKİ ekipleri camimizin suyunu abonelik olmadığı için keserek mühürledi. Bizim 12 Aralık 2015 tarihine ait abonelik sözleşmemiz var. Ayrıca büyükşehir belediye başkanı da bize ‘cami suyu kesilmeyecek’ demişlerdi. Ancak bu sabah kesildi. Hem de abone olmadığımız gerekçesiyle. Su sayaç aboneliğimiz var. Şimdi su sıkıntısı çekiyoruz. Cemaatle tartışıyoruz ve şikayetler alıyoruz. Bunun düzeltilmesini istiyoruz. Biz buradaki TESKİ merkezine gittiğimizde bize aboneliğiniz var diyorlar ancak merkezde görünmüyormuş. Bu bizim sorunuz değil. Biz çözüm istiyoruz” dedi.

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı CHP’li Kadir Albayrak ise konu ile ilgili olarak bilgisinin olmadığını ve araştıracağını söyledi. Kaynak: Milli Gazete
 

Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

 

DiniHaberler.com.tr

 

İlginizi Çekebilir

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

TÜM HABERLER