© Dini Haberler 2020

Süleymancılar'ın lideri Alihan Kuriş'in at yarışı meraklısı olduğu ortaya çıktı! .

Süleymancılar Cemaati'nin 37 yaşındaki lideri Alihan Kuriş'in tam bir at yarışı meraklısı olduğu ve cemaat paralarıyla 11 adet yarış atı aldığı iddia edildi. . .

24 Haziran seçimlerinde FETÖ gibi büyük bir takiyye örneği sergileyen ve kamuoyuna "AK Parti'yi destekliyoruz" açıklaması yaparak perde arkasında Meral Akşener liderliğindeki İyi Parti'yi destekleyen Süleymancılar'la ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı.

24 Haziran öncesi kapalı kapılar ardında kirli pazarlıklarda bulunan Alihan Kuriş'in Hollanda'da bulunduğu ortaya çıktı. Hangi tarihte Hollanda'ya gittiği ve Türkiye'den ayrılırken yasa dışı yollara başvurup vurmadığı henüz gizemini koruyor. Kuriş'in seçim öncesi yaptığı pazarlıklar neticesinde cemaate bağlı yurtlara yazı göndererek seçimlerde açıkça İyi Parti'ye destek istediği ve İyi Parti'ye oy verilmesi konusunda telkinde bulunduğu ortaya çıkmıştı.

YARIŞ ATI TUTKUNU

Hollanda'ya kaçtığı iddia edilen ve Süleymancılar Cemaati'nin liderlik görevini üstlenen 37 yaşındaki Alihan Kuriş'in tam bir yarış atı tutkunu olduğu öne sürüldü. Adına kayıtlı 11 adet yarış atı olduğu iddia edilen Alihan Kuriş'in atlara ve yarışlara özel merakı olduğu belirtildi. Cemaat üyelerinden hayır adı altından toplanan paraların bir kısmının bu yarış atlarına yatırıldığı ve atların bakımları ile masraflarının bu paralardan karşılanıldığı iddia edildi. İddiayı avukat Burak Bekiroğlu, Twitter hesabından paylaştı.


*Alihan Kuriş'e ait 11 adet at bulunduğu bilgisi Avukat Burak Bekiroğlu tarafından sosyal medyada paylaşıldı

DEĞERLERİ DUDAK UÇUKLATIYOR

Alihan Kuriş'e ait atların değerleri dudak uçuklatan cinsten. Ortalama fiyatları 80 bin lira ile 300 bin lira arasında değişen 11 adet atı bulunan Kuriş'in bu tutkusunun yarışlarda da devam ettiği iddia edildi. Atlarının bakımı için hiçbir masraftan kaçmayan Kuriş'in yarışlara da ilgisi bulunduğu iddialar arasındaki yerini alırken, Hollanda'da bulunan Alihan Kuriş'in atlarıyla ilgili gelişmeleri bu ülkeden de takip ettiği belirtildi.

İŞTE ALİHAN KURİŞ'İN ASCOT İSİMLİ ATININ KAYDI

Alihan Kuriş'e ait Ascot'un en son 2014 yılında düzenlenen özel kupalarda yarıştığı belirlendi.



*Kayıtlar Türkiye Binicilik Federasyonu'nun internet sitesinden alınmıştır

.

İlginizi Çekebilir

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

TÜM HABERLER