TDV 2015 yılı değerlendirme Toplantısı yapıldı.
MÜFTÜLÜKÇamaş Müftülüğü Türkiye Diyanet Vakfı Çamaş Şubesi Yönetim Kurulu, İlçe Müftüsü ve Şube Başkanı Ali ERBAŞ’ın Başkanlığında 14/12/2015 tarihinde Müftülük Makamında toplandı.
Toplantıda 2015 yılı değerlendirmesi yapıldı.
2015 yılında Camilerimize 100.000,00 TL Başkanlıkça yardım yapıldığı, Çamaş Şubesince 50 aileye 5.000,00 TL. yardım kartı dağıtıldığı, şubece ayrıca 20 aileye 5.000,00 TL. gıda paketi dağıtıldığı belirtildi.
Yapılan toplantıda 2015-2016 eğitim-öğretim yılında Üniversitede okuyan öğrencilerimize bu yıl için 1 defaya mahsus olmak üzere toplam 56 öğrenciye, öğrenci başı 300,0 TL olarak toplam 16.800,00 TL burs yardımı yapılması kararlaştırıldı.
Şubemize yapılan yardımların amacına uygun olarak harcanmaya devam edileceği, muhtaç ailelere ve Öğrencilerimize yardımların imkanlar dahilinde tekrar yapılabileceği Şube Başkanı Ali ERBAŞ tarafından belirtildi.
İlginizi Çekebilir
Doğanyol'da Temel Dini Bilgiler Sınavı Gerçekleştirildi
Malatya'nın Doğanyol ilçesinde, ilçe müftülüğü ve milli eğitim müdürlüğü işbirliğiyle "Temel Dini Bilgiler" sınavı yapıldı.
Hz. Peygamber ve Gençlik Konferansı
Samsun Atakum’da Hz. Peygamber (sav) ve Gençlik Konferansı
Eskişehir İl Müftüsü Muharrem Gül görevine başladı
Erzincan İl Müftülüğü görevini yürütürken Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Eskişehir İl Müftüsü olarak atanan Muharrem Gül, Eskişehir'deki görevine başladı.
Çekmeköy Müftüsü Vehbi Akşit dualarla ebediyete uğurlandı
Geçirmiş olduğu kalp krizi sebebiyle vefat eden İstanbul Çekmeköy İlçe Müftüsü Vehbi Akşit için Taşdelen Merkez Camii'nde tören düzenlendi.
Celal Ekere Ondokuz Teşekkür Belgesi
Doktor Celal EKER’e Ondokuz Mayıs Üniversitesinden Teşekkür Belgesi
Kayseri Valisinden Tüm İllere Örnek Davranış
Kayseri Valisi Gökmen çiçek'ten değerler eğitimi ile ilgili örnek bir proje.