Yardıma koşan imam, sele kapılarak vefat etti
GÜNCELAraklı Çamlıtepe Mahallesinde mahsur kalan vatandaşlara yardım etmek isteyen imam, iş makinesi ile birlikte sel sularına kapıldı.
Araklı’nın Çamlıktepe Mahallesinde yaşanan sel felaketinde yardıma koşan cami imamı sele kapılarak hayatını kaybetti.
Sel felaketinin yaşandığı Çamlıktepe mahallesinde imamlık yaptığı öğrenilen 29 yaşındaki Soner Özbay, azgın sulara kapılarak yaşamını yitirdi.
Görgü tanıkları, imam Soner Özbay’ın , iş makinesi ile mahsur kalan vatandaşları kurtarmaya giderken, iş makinesi ile birlikte sel sularına kapılarak yaşamını yitirdiğini belirtti.
Araklı’daki sel felaketinde şu ana kadar 10 kişinin yaşamını yitirdiği, bunlardan 8’inin cesetlerine henüz ulaşılamadığı öğrenildi.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.