© Dini Haberler 2020

CHP’nin cami ‘hassasiyeti’ soL’u rahatsız etmiş!

CHP’nin dindar insanların sorunlarına yönelik attığı en ufak müspet adım dahi sol cenahta tepkiye sebep olabiliyor.

Türkiye solunun bir türlü kurtulamadığı İslam düşmanlığı büyük küçük fark etmeksizin kendisini farklı tepkilerle göstermeye devam ediyor. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, camilerde iki ayrı elektrik aboneliği bulunmasını eleştirerek, camilerin soğutma ve ısıtma işlemleri için ayrıca var olan elektrik sayacının bedelinin hayırsever vatandaşlara ödetilmemesini, bu bedelin de devlet tarafından karşılanması gerektiğini belirtmiş.

Camilerde tek sayaç uygulamasına geçilmesi için kanun değişikliği isteyen Şahin bu isteğini meclise taşımış. Öncelikle CHP Milletvekili Suzan Şahin’in tavrı cami cemaati olarak ifade edilebilecek insanlara yönelik güzel bir hassasiyet içeriyor. Bu sebeple takdir edilmesi gereken bu kanun değişikliği isteğini kimin önerdiğinden bağımsız olarak kabul edilmesi gerektiğini de belirtmek isteriz.

Oldukça gündelik bir olay olarak değerlendirilebilecek CHP’nin kanun düzenlemesi isteği dindar insanlara yönelik olumlu bir adım olduğu için olsa gerek soL Haber’i rahatsız etmiş. Haberlerine attıkları “CHP’li vekil vatandaşın değil camilerin faturasının derdinde” başlığı ile rahatsızlığını gösteren sol-faşist site tutarlılık bahsinden de sınıfta kalıyor.

Hayırsever vatandaşların ödedikleri camilerin ısıtma-soğutma faturaları da “vatandaşın” cebinden çıkmıyor mu? Tabi sol-faşistler için hayırseverler “vatandaştan” sayılıyorsa!

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

 

İlginizi Çekebilir

Tosya'da İmam Hatibe Ölümcül Saldırı, Şüpheli Yakalandı

Kastamonu'da Kan Donduran Olay: Köy İmamı Odunla Saldırıya Uğrayarak Hayatını Kaybetti

Tarsus’ta Acı Olay! Namaza Gelmeyen İmamın Cansız Bedeni Mezarlıkta Bulundu

Mersin’in Tarsus ilçesinde görev yapan 51 yaşındaki imam hatip Halil Kısa’dan gelen acı haber, sevenlerini yasa boğdu. İkindi namazında camide bulunmaması üzerine kendisini aramaya başlayan mahalle sakinleri, Kısa’nın cansız bedeniyle mezarlıkta karşılaştı. İlk değerlendirmelere göre talihsiz imamın ağaç kesimi sırasında geçirdiği kaza nedeniyle yaşamını yitirdiği düşünülüyor.

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

TÜM HABERLER