© Dini Haberler 2020

İslam düşmanı müzisyen Türkiye'de konser verecek

Kur'ân ayetlerini iğrenç şarkılarına hakaret yorumlarıyla aktaran ve Batı tarafından oldukça beğenilen, desteklenen İranlı şarkıcı Mohsen Namjoo'nun Türkiye'de belediyelere ait kongre ve kültür merkezlerinde konserler vereceği öğrenildi.

İranlı müzisyen Mohsen Namjoo, 5 konserlik turne için aralık ayında Türkiye'ye gelecek. Türkiye'de belediyelere ait etkinlik alanlarını kullanacak olan İslam düşmanı müzisyenin İstanbul, Ankara, Konya, İzmir ve Bursa'da konser vereceği öğrenildi. 

İran'da doğup, büyüyen ve şu anda New York'ta yaşayan müzisyenin, İslam'a dönük nefret ve hakaret yüklü şarkı yorumlarını ısrarla sürdürdüğü görülürken Türkiye'de konser vermesi için önayak olan ve ardından yer tesis ettiren organizasyonun kim tarafından üstlenildiği öğrenilemedi. 

Belediyelerin ise yaz boyunca düzenledikleri festival adı altında yapılan 'sanatçı ağırlamaları' tepki çekmişti. Çirkin söylemlerini, isimlerinden ayrı düşünen aksini belirtmediği sürece aynı görüşü ve yorumu sürdüren şarkıcıları ağırlayan belediyelerin, ısrarla 'gelenek ve görenekleri' İslam'a aykırı olmayacak şekilde koruduğunu öne sürmesi dikkat çekiyor.

Kur'an'ı Kerim ayetlerini şarkılarında çirkin yorumlarıyla aksettiren sözde müzisyenin Türkiye'de vereceği konserlere sosyal medya kullanıcıları tepki gösteriyor.

Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ

 

Diyanetliler Platformu  Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ

İlginizi Çekebilir

RUHUN  ŞADIRVANI, KİTABI OKURLARIYLA BULUŞTU

  Abdullatif Acar'ın  Namazla Aslına Dönmek, Söz Deyip Geçme. İnsan olmam Neyi Gerektirir, Faziletlerin Kaynağı kitaplarından sonra çıkan,  İnsanın yaratılış mayasından varoluşsal sancılarına uzanan hakikat arayışını suyun diliyle anlatan  bu yeni eser "Ruhun Şadırvanı", okuyucusunu derin bir ruhsal yolculuğa çıkarıyor.

BOYKOTTA YENİ OYUN! YERLİ SANDIĞINIZ MARKAYA DİKKAT

Boykot hassasiyeti devam ederken, tüketicilerin yerli olduğunu düşünerek tercih edebileceği markaların arkasındaki şirketler yeniden tartışma konusu oldu. Bu kez gündemde “Balbadem Dondurma” var.

Furkan Vakfına Geniş Çaplı Operasyon

Alparslan Kuytul ve eşi Semra Kuytul gözaltına alındı

Süleymancılar Lideri Alihan Kuriş tutuklandı!

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’nın “Alihan Kuriş çıkar amaçlı suç örgütü” soruşturması kapsamında gözaltına alınan Alihan Kuriş tutuklandı.

BOYKOT TARTIŞMALARI SÜRERKEN COCA-COLA’DAN REKOR KÂR

Boykot çağrıları dünya genelinde devam ederken, Coca-Cola’nın 2026 yılı ilk çeyrek net kârı dikkat çekici şekilde arttı. Şirketin açıkladığı finansal veriler, tartışmaların ekonomik etkisine dair yeni değerlendirmeleri beraberinde getirdi.

Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı

Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.

TÜM HABERLER