Nevşehir Müftüsü Yakup Öztürk görevden alındı
Atama ve Yer Değişikliği24 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla yayınlanan il müftüleri kararnamesi ile Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk, görevinden alındı.
Beklenen il müftüleri kararnamesi yayınlandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan imzasıyla l müftüleri kararnamesi 24 Nisan 2020 tarihli Resmi Gazete'de yayınlandı. Yayınlanan kararname ile 3 ilin müftüsü görevlerinden alındı. Görevden alınan müftülerden biri de Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk oldu.
Eski Diyanet İşleri başkanı Mehmet Görmez zamanından gençlik çalışmaları ile bilinen ama 9 yıldır Nevşehir'de görev yapıyordu.
Görevden alınan Yakup Öztürk'ün daha sonra hangi göreve atanacağı hususunda henüz bir bilgi bulunmamakla birlikte, yeni bir göreve atanana kadar başkanlık müftüsü olarak görev hayatına devam edecek.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Diyanet Akademisi’nde Bostancı Dönemi Başladı!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan atama kararıyla Diyanet Akademisi Başkanlığına Prof. Dr. Ahmet Bostancı getirildi.
İl müftüleri kararnamesi yayımlandı
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yapılan il müftüleri atamalarına ilişkin kararlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığına Dair Atama Kararları Resmi Gazete'de
Diyanet İşleri Başkanlığı'na dair atamalar Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı.
İl Müftüsü Atama Kararları Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla İl Müftüleri Kararnamesi Resmi Gazete'de yayımlandı.
Din İşleri Yüksek Kurulu Başkanlığına atamalar Resmi Gazete'de
Diyanet İşleri Başkanlığı Din İşleri Yüksek Kurulu'nun yeni üyeleri Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlandı.
Diyanet İşleri Başkanlığına üst düzey atamalar Resmi Gazete'de
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla Diyanet İşleri Başkanlığına üst düzey atamalar yapıldı.