Özel uçakla Türkiye'ye getirilen alçak devlete küfür etti
GÜNCELGeçtiğimiz günlerde koronavirüs salgınından korumak amacıyla özel uçakla Türkiye'ye getirilen öğrencilerden biri devlete küfür etti.
Koronavirüs tehdidindeki ülkelerde yaşayan Türk öğrenciler özel uçaklarla Türkiye'ye getirilmeye devam edliyor. Dünyanın çoğu ülkesinin yapamadığı hizmeti yapan Türkiye Cumhuriyeti Devleti hiçbir vatandaşını dünyanın hiçbir yerinde mağdur bırakmıyor.
Türkiye'ye getirilen öğrenciler KYK yurtlarına getirilen öğrenciler koronavirüsün kuluçka süresi boyunca yurtlarda karantina altına alınıyor.
Özel uçakla Türkiye'ye getirilen öğrenci devlete küfür etti
Devlet tarafından özel uçakla memlekete getirilerek yurtlara yerleştirilen iki öğrenci karantinada canlı yayın açarak sohbet etmeye başladı.
Kamerada konuşan iki gencin laf arasına giren üçüncü öğrenci "Çünkü Türkiye gibi o.... çocuğu gibi bir devlette okul okumuyoruz." diyerek kendisini özel uçakla koronavirüs tehdidinden kurtaran devlete küfürler savurdu.
Ülkü Ocakları yurdun kapısına dayandı
Devlete küfür eden öğrenciye tepkiler çığ gibi büyüdü. Küfür eden şahsın Nuri B. olduğu öğrenilirken, ağır küfürler içeren konuşmasının sosyal medyada bir anda yayılması üzerine Bolu Ülkü Ocakları Başkanı İsmail Akgül, beraberindeki bir grupla karantina altındaki yurdun önüne giderek tepki gösterdi.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.
Ramazan Bayramı yarın başlıyor
Müslümanlar için büyük öneme sahip Ramazan Bayramı, yarın başlayacak.
Zorlu Holding CEO'su Köksal görevinden istifa etti
Ramazan tebriğinden rahatsız olan ve büyük tepki çeken Zorlu Holding CEO'su Bekir Cem Köksal'ın görevinden istifa ettiği öğrenildi.
Cem Köksal gözaltına alındı
Ramazan tebriğinden rahatsız olan Zorlu Holding CEO'su Cem Köksal hakkında soruşturma başlatılmıştı. Köksal'ın gözaltına alındığı bildirildi.