Ülke ayağa kalkacak... Bin Selman: Ülkemizde Vehhabilik diye bir şey yok!
GÜNCELWashington'da temaslarını sürdürmeye devam eden kukla krallık Suudi Arabistan'ın veliaht prensi Muhammed bin Selman, ülkesinde Vehhabilik diye bir şeyin olmadığını söyledi.
ABD'de resmi temaslarına devam eden Suudi Arabistan veliaht prensi Muhammed bin Selman The Atlantik dergisine verdiği röportajda Vahhabiliğe ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.
Geçtiğimiz günlerde Amerikan Wall Street Journal gazetesine konuşan İbn Selman, müttefiklerinin talebi üzerine Sovyet Rusyasına karşı Vahhabiliği yaydıklarını itiraf etmişti.
The Atlantik dergisine konuşan İbn Selman bu sefer de ülkesinde Vahhabilik diye bir şeyin olmadığını belirtti. İbn Selman, "Ülkemizde Vehhabilik olarak adlandırılan şeyin var olduğuna inanmıyoruz. Suudi Arabistan'da Sünni ve Şii Müslümanlar var" dedi.
Star
İlginizi Çekebilir
Köyünde cami olması için kumbarasını bağışladı
Adıyaman Kahta ilçesine bağlı Damlacık Köyü'nde ilkokul öğrencisi Ahmet Demiral, kumbarasında biriktirdiği harçlıklarını köyde inşa edilen camiye bağışladı.
Şair ve Yazar Yavuz Bülent Bakiler 89 yaşında vefat etti
Türk edebiyatının müstesna isimlerinden şair ve yazar Yavuz Bülent Bakiler, 89 yaşında vefat etti.
İhsan Şenocak'ın babası Kamil Şenocak vefat etti
Türkiye'nin önde gelen âlimlerinden İhsan Şenocak Hoca Efendi’nin babasından acı haber geldi. İhsan Hoca’nın hem babası hem de hocası olan Kamil Şenocak Hoca Efendi, vefat etti.
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı, Yetmedi ölümle tehdit ettiler
Türkiye'nin ünlü cemaati vatandaşın malına çökmeye başladı. Duruma itiraz eden vatandaş bu kez ölümle tehdit edilmeye başlandı.
Emeklilere tek seferliğine 27 bin lira verecekler
Diyanet'in caiz olmadığına yönelik fetva verdiği emekli promosyonlarıyla ilgili önemli bir gelişme yaşandı.
Solak medya yine çuvalladı! ‘Fetva’ manipülasyonu ellerinde patladı
Başını CHP yandaşlarının çektiği solak medyanın organize bir biçimde Diyanet İşleri Başkanlığını hedef alarak yıllar önce yayınlanan Fetva üzerinden alçak bir manipülasyona imza attı. CHP yandaşı medyanın söz konusu iddiası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi (DMM) tarafından yalanlandı.