Yetim hafızlardan, savaş mağduru çocuklar için dua
DÜNYANijer'in başkenti Niamey'de medresede eğitim alan yetim hafız ve hafız adayları, savaş mağduru çocuklar için dua etti.
Türkiye Diyanet Vakfının (TDV) ramazan ayı dolayısıyla gıda paketi dağıtımı yaptığı bölgeye, çoğu ülkelerindeki iç karışıklıktan kaçarak gelen Filistin, Suriye, Yemen ve Afganistan uyruklu hafız ve hafız adayı, başta Ukrayna'daki savaş olmak üzere dünyadaki tüm çatışmaların bitmesi ve çocukların yetim kalmaması için dua etti.
Diyanet Duyurular Sayfamız için TIKLAYINIZ
Diyanetliler Platformu Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
Dini Haberler Grup sayfamıza katılmak için >>> TIKLAYINIZ
İlginizi Çekebilir
Gazze’de bir gazeteci daha hayatını kaybetti: Sayı 263’e yükseldi
İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarında Kur’an-ı Kerim Radyosu çalışanı Muhammed Abdülaziz en-Neccar hayatını kaybetti.
Azerbaycanda Başartüsü Yasağı
Azerbaycan’da yeni kıyafet düzenlemesinin ardından başörtülü bazı öğrencilerin okullara alınmadığı bildirildi. Kararda “başörtüsü” açıkça yazmasa da uygulamadaki görüntüler 28 Şubat’ı yeniden hatırlattı. İnancı ile eğitimi arasında bırakılan bir çocuğun eğitim hakkı engellenmemeli.
Sudan'ın altın rezervleri ve savaşın asıl sebepleri
Taha Kılınç, Sudan’daki iç savaşın arkasında BAE’nin yönlendirdiği ve altın rezervleri uğruna yürütülen kanlı çıkar mücadelesinin bulunduğunu aktarıyor.
Hamas: Kalıcı ateşkes başladı
Hamas yetkilisi Halil el-Hayye, kalıcı ateşkesin başladığını duyurdu.
Savaş bittiğinde ağlayabileceğiz
Perşembe günü İsrail ile Hamas arasında ateşkes anlaşması imzalanınca Gazze'de kutlamalar başladı. Ancak soykırımın sona ereceği umuduyla sevinç patlaması yaşanırken, birçok kişi bunun gerçekten sona erdiğine şüpheyle yaklaşıyor.
İsrail, Yemen'e Saldırmaya Devam Ediyor.
İsrail Savunma Bakanı İsrail ordusunun Yemen'de farklı noktalara hava saldırıları düzenlediğini duyurdu.