© Dini Haberler 2020

Diva-Sen Aydın Öğretmenler Günü Mesajı

Geleceğimizi emanet edeceğimiz yeni nesillerin yetişmesinde katkısı olan öğretmenlerimiz, vücudumuzdaki kılcal damarlara benzerler &nbsp

Geleceğimizi emanet edeceğimiz yeni nesillerin yetişmesinde katkısı olan öğretmenlerimiz, vücudumuzdaki kılcal damarlara benzerler

 Geleceğimizi  emanet  edeceğimiz  yeni  nesillerin  yetişmesinde katkısı  olan  öğretmenlerimiz, vücudumuzdaki kılcal  damarlara benzerler.  Çocuklarımıza  manevi  duyguları  veren,  karşılaşacakları  maddi  ve  manevi  bütün  zorlukları  aşabilme  yeteneğini  kazandıran ,vatanını  milletini  seven  dinine    diyanetine  bağlı  nesilleri  yetiştiren, vefakar  öğretmenlerimizdir.              

Memleketimizin  her  tarafında, hatta  en  ücra  köşelerinde  dahi  yılmadan  bıkmadan  ve  yorulmadan  bütün  zorluklara  rağmen  görev  yapan  tüm  Öğretmenlerimizin  24  Kasım  ''Öğretmenler  Gününü''  AYDIN  DİYANET   VAKIF   ÇALIŞANLARI  SENDİKASI( DİVA-SEN ) adına  tebrik  ederim. Öğretmenlerimize  sağlıklı  başarılı  vazifeler  dilerim. 

 

 Ahmet Vehbi SEZGİN

DİVA-SEN AYDIN İL SEKRETERİ

Kaynak Dinihaberler.com.tr [ Okunma Sayısı: 104 ]

İlginizi Çekebilir

DHBT başvuruları başladı

ÖSYM, 2026-KPSS Din Hizmetleri Alan Bilgisi (DHBT) başvurularının başladığını duyurdu.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Cami ve Sosyal Hayat temasıyla idrak edilecek

Diyanet İşleri Başkanlığınca her yıl 1-7 Ekim tarihlerinde kutlanan "Camiler ve Din Görevlileri Haftası" bu yıl "Cami ve Sosyal Hayat" temasıyla idrak edilecek.

SÜLEYMANCILAR’A BÜYÜK OPERASYON ALİHAN KURİŞ DAHİL 32 KİŞİ TUTUKLANDI

Kamuoyunda “Süleymancılar” olarak bilinen yapıya yönelik Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen geniş kapsamlı soruşturmada yeni gelişmeler yaşanıyor. Yapının lideri olarak bilinen Alihan Kuriş’in de aralarında bulunduğu 32 şüpheli tutuklanırken, 6 şüpheli hakkında adli kontrol kararı verildi.

İzmir Müftülüğüne Yeni Atama

30.01.2026 Cumhurbaşkanlığı kararıyla İzmir Müftülüğüne atanan müftü Haliloğlu, uzun yıllara dayanan din hizmetleri ve akademik tecrübesiyle dikkat çekiyor. Daha önce vaizlik, ilçe müftülüğü, il müftü yardımcılığı ve yurt dışında din hizmetleri ataşeliği görevlerinde bulunan müftü, son olarak Adıyaman İl Müftüsü olarak görev yapıyordu.

30 Ocak 2026 Tarihli Cuma Hutbesi

Diyanet İşleri Başkanlığınca hazırlanan 30 Ocak 2026 tarihli "TÖVBEYE YÖNELMEK konulu Cuma hutbesi yayınlandı.

Diyanet ve TDV’den Yetim ve İhtiyaç Sahibi Gençlere Evlilik Desteği

Diyanet İşleri Başkanlığı ile Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) iş birliğinde hayata geçirilen “İki İnsan Bir Hayat” projesi kapsamında, 81 ilde ikamet eden yetim, öksüz ve ihtiyaç sahibi nişanlı gençlere evlilik sürecinde destek sağlanacak.

TÜM HABERLER